71 هزار تن انواع فرآورده های دامی توسط عشایر استان چهارمحال و بختیاری تولید شد.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ مدیرکل امور عشایر چهارمحال و بختیاری گفت: عشایر استان امسال طی مدت سکونت در مناطق ییلاقی، 70 هزار و 800 تن گوشت قرمز، شیر و پشم تولید کردند.

یحیی حسین پور، این میزان تولیدات دامی شامل 18 هزار تن گوشت قرمز، 52 هزار تن شیر و 800 تن پشم برشمرد.

وی سهم عشایر در تولید صنایع دستی استان را هم 15 درصد دانست و گفت: این تولیدات بیشتر شامل قالی، قالیچه، گلیم، زیلو، چادر، چوغا، کلاه نمدی و گیوه است.

حسین پور همچنین از توزیع ماهانه یک هزار و 100 تن آرد در بین عشایر استان خبر داد و افزود: سرانه سهمیه آرد هر نفر 12 کیلوگرم است که در دو مرحله توزیع می شود.

وی با اشاره به جمعیت 126 هزار نفری عشایر چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: این تعداد عشایر در قالب 14 هزار و 657 خانوار عشایری در 85 درصد گستره جغرافیایی این استان استقرار دارند.

عشایر چهارمحال و بختیاری برای ییلاق بهار و تابستان در این استان سکونت دارند و در فصول سرد سال به سمت مناطق قشلاقی و گرمسیر استان خوزستان کوچ می کنند.

استان چهارمحال و بختیاری، بعد از فارس دومین استان عشایر نشین کشور است.

جمعیت عشایری این استان، حدود 62.10 درصد جمعیت عشایری کشور و 5.10 درصد جمعیت استان را تشکیل می دهد.

عشایر استان چهارمحال و بختیاری، از اقوام بختیاری، قشقایی، چهرازی، نصرآبادی و دهکردی هستند.


انتهای پیام/ی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.