عباس عباسی مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور در گفتگو با خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان اظهار داشت: بر اساس آیین نامه اجرایی نظارت بهداشتی دامپزشکی کشور، در همین راستا دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور با مشارکت تشکلهای مربوطه تولیدی در گام اول تعداد ۱۸۲ نوع فرآورده خام دامی را در حوزه گوشت قرمز، گوشت مرغ و محصولات شیلاتی شناسنامه دار نموده و پروانه تولید آنها از اول آبان ماه لغایت پایان دی ماه ۹۴ توسط ادارات کل دامپزشکی استانها و با مشارکت نمایندگیهای تشکلها انجام خواهد گرفت.
دکتر عباسی در ادامه بیان نمود: از اول بهمن ماه ۹۴ کلیه مراکز عرضه مواد پروتئینی که دارای پروانه بهداشتی بهره برداری از دامپزشکی استانها هستند موظفند که صرفا فرآوردههای خام دامی شناسنامه دار را عرضه نمایند و از عرضه مواد پروتئینی با منشاء دامی و خام بدون هویت جلوگیری به عمل خواهد آمد.
عباسی در پایان اضافه کرد: کلیه واحدهای عرضه خرده پا نظیر قصابیها، مرغ فروشیها، ماهی فروشیها و غرفههای میادین عرضه شهرداریها، کترینگها و... در صورتی میتوانند فرآورده خام دامی شناسنامه دار را عرضه و استفاده نمایند که دارای مجوز بهداشتی از دامپزشکی استانها اخذ کرده باشند و در غیر این صورت قطعه بندی و بسته بندی هرگونه فرآورده خام دامی در مراکز عرضه نظیر قصابیها، مرغ فروشیها و ماهی فروشیها از اول بهمن ماه ۹۴ ممنوع خواهد شد.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/