گفتنی است، موادی چون غذاهای حاوی پروتئین گندم، گلوتن، لبنیات و شکر میتوانند سبب واکنشهای جانبی در پوست و حتی بروز چین و چروک در برخی افراد شود.
بررسیها نشان میدهند، چنانچه فرد پس از خوردن غذاهایی حاوی گندم، انواع شیرینی و یا محصولات لبنی دچار احساس نفخ در معده و بر افروختگی صورت شد این نشانه داشتن حساسیت به این نوع مواد غذایی است و مصرف آنها باید تحت نظارت پزشک صورت گیرد.
پژوهشگران حتی اعتقاد دارند مصرف پنیر با ایجاد لکههای سیاه زیر چشم مرتبط است.
پژوهشگران با مطالعه در طب باستانی کشورهای مختلف دریافتهاند که هر نوع مشکل در بدن و یا بیماری میتواند انعکاسی در سطح پوست داشته باشد.
براساس تحقیقات تغییرات شیمیایی و هورمونی مرتبط با هضم انواع موادغذایی میتواند بر سلامت پوست اثر بگذارد. به گفته دانشمندان مصرف بیش از حد شکر نیز میتواند سبب ایجاد چین و چروک بر سطح پوست به ویژه در ناحیه پیشانی و ایجاد خط اخم شود.
مصرف گلوتن و بروز حساسیت در بدن میتواند سبب واکنش التهابی بدن و پف کردن صورت شود.
افراد مبتلا به روزانه نیز در صورت رعایت دقیق رژیم غذایی میتوانند صورتی فارغ از لکههای سرخ و ملتهب داشته باشند. کارشناسان اعتقاد دارند مصرف شکر و قند همچنین به دلیل اشباع سطح مواد قندی میتواند سبب بروز آکنه در سطح پوست شود.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان
اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/