به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،مرتضی صفوی، در رابطه با خواص درمانی
انبه، اظهار داشت: میوه انبه دارای ویتامین C و بتاکاروتن بوده و علاوه بر
تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف روزانه آن مانع از ایجاد عفونتهای ویروسی و
تومور در بدن میشود.
وی
افزود: نصف میوه انبه یک سهم از نیاز بدن به میوه را در طول شبانهروز
تامین میکند و خواص آن مشابه میوه هلو و آناناس است، همچنین برای تقویت
بینایی مصرف این میوه توصیه شده و برای افزایش دید در سالمندان مصرف انبه
موثر است.
صفوی
با اشاره به اینکه از پوست و میوه انبه برای تهیه ترشی و مربا استفاده
میشود، گفت: غرغره عصاره انبه به همراه آب ملایم برای درمان گلودرد موثر
بوده و از آنجایی که این میوه دارای خواص و ویتامینهای بیشماری است برای
درمان کم خونی نیز توصیه میشود.
متخصص
تغذیه با بیان اینکه انبه به دلیل دارا بودن قند میوهای چاق کننده محسوب
میشود، گفت: ۱۰۰ گرم انبه داری ۱۰۰ کالری بوده و از این لحاظ شبیه موز
است، لذا کسانی که مبتلا به بیماری دیابت یا قند هستند مصرف زیاد انبه برای
آنها توصیه نمیشود.
وی
بیان داشت: پوست انبه خاصیت ضدالتهابی داشته و میوه آن نیز علاوه بر اینکه
ضربان قلب و فشار خون را کنترل میکند علائم آسم را نیز برطرف کرده و
میوهای آرامبخش کننده به شمار میرود.
صفوی
ادامه داد: انبه به دلیل فیبر یبوست را برطرف کرده، همچنین مصرف آن به
صورت مداوم مانع از ریزش مو شده، ناراحتیهای کبدی را برطرف میکند و برای
درمان سینوزیت مؤثر است.
منبع:فارس
انتهای پیام/
برای آگاهی از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان اينجا را کليک کنيد.