وی، افزود: سالانه حدود 90 هکتار از اراضی زراعی آبی شهرستان هوراند به ویژه در تراس رودخانه قره سو به کشت پیاز رقم بومی هوراند كه از خصوصيات خاصی برخوردار است و از محصولات انحصاری اين منطقه می باشد اختصاص داده میشود.
مسئول جهادکشاورزی شهرستان هوراند، به ویژگیهای بارز این رقم از جمله طعم مطلوب آن اشاره کرد و گفت: پیاز تولیدی شهرستان هوراند از شهرت و مشتریان ویژهای در استان آذربایجانشرقی و استانهای همجوار برخوردار بوده و معمولاً در این شهرستان کشاورزان برای حفظ بازارپسندی و تأمین رضایت مشتریان، در تولید آن از کودها و سموم شیمیایی بسیار محدودی استفاده کرده و محصول سالمی را تولید و به بازارهای مصرف کشور ارسال مینمایند.
وی، افزود: وجود این چنين محصولاتی در اين منطقه بدليل شرایط آب وهوایی موجود در اين منطقه از امتيازات خاصی برخوردار است.