تعمیرگاه‌های موبایل‌ها و شرکت‌های گارانتی اعلام کرده‌اند که تعداد گوشی‌هایی که در فصل پاییز و زمستان با آب خراب می‌شوند بسیار زیاد است. ‌

به گزارش دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با توجه به شروع فصل باران و رطوبت هوا خطر بزرگی دستگاه‌های دیجیتالی ما را تهدید می‌کند زیرا اگر آب وارد موبایل شما شد هرچه سریع‌تر باید آن را خاموش کنید تا آسیب جدی نبیند و اگر زمانی که گوشی روشن است آب به مدار آن برخورد کند موبایلتان خواهد سوخت.

اگر گوشی خیس شد، آن‌ را تکان ندهید و از فر، سشوار، مایکروفر یا گونی برنج استفاده نکنید چون فایده‌ای ندارند و اگر موبایل شما به راحتی باز نمی‌شود، از یک نی برای بیرون کشیدن آب استفاده کنید. نی را می‌توانید در قسمت‌هایی از موبایل که باز هستند مانند جک هدفون، بلندگو، میکروفون و یا پورت شارژر قرار دهید. همچنین می توانید از نازل‌ کوچک جاروبرقی نیز کمک بگیرید.


با قاتل گوشیمان چه کنیم؟ یا  گوشی‌های هوشمند را چگونه خشک کنیم؟

اگر هم موبایل شما مانند اکثر گوشی‌های اندروید راحت باز می‌شود، آن را باز کنید و هر قطعه‌ای که جدا می‌شود مانند باتری و سیم‌کارت را جدا کنید و با یک پارچه یا حوله که آب را خوب جذب می‌کند تمام قسمت‌های گوشی را خشک کنید. حالا به Silica gel(بسته های رطوبت‌گیر کوچک که در جعبه کفش یا کیف قرار می‌دهند) احتیاج داریم. موبایل و تمام قطعات آن را که جدا کرده‌اید همراه با چند بسته ژل رطوبت‌گیر در یک زیپ‌کیپ قرار دهید و در آن را خوب ببندید. این ژل‌ها در جذب رطوبت بسیار قوی هستند البته فراموش نکنید برای اینکه گوشی شما خوب خشک شود باید آن را 72 ساعت در همان حالت نگه دارید.


برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار