دکتر محمدحسین عزیزی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص خواص گریپفروت بیان کرد: گریپ فروت میوهای است که در گروه مرکبات قرار میگیرد و سرشار از فیبر و ویتامین C است که فیبر فراوان و کالری ناچیز در این میوه موجب کاهش گرسنگی میشود. به همین دلیل به افرادی که قصد کاهش وزن دارند توصیه میشود، این میوه را قبل از هر وعدهی غذایی مصرف نمایند تا از شدت گرسنگی آنها بکاهد، همچنین گریبفروت به دلیل این که حاوی مقدار فراوانی ویتامین C است، مصرف موجب افزایش واکنش و تجزیهی چربیهای سلولهای بدن شده و در کاهش میزان این چربیها مؤثر است.
وی افزود: این میوه به دلیل وجود میزان فراوان ویتامین C و بتاکاروتن که به ویتامین A تبدیل میشود باعث کاهش فشار خون شده و توصیه میشود افرادی که به این بیماری مبتلا هستند با رعایت رژیم غذایی مناسب و مصرف این میوه مرکب فشار خون و وزن خود را کنترل نمایند.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/