کارشناسان بهداشت محیط در طرح تشدید ۵۰۰ کیلوگرم انواعی از موادغذایی جمع‌آوری و معدوم کردند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، رئیس شبکه بهداشت و درمان آمل با بیان اینکه تغذیه سالم و امنیت سلامت یکی از موارد بسیار مهمی است که شبکه بهداشت و درمان طی بازدیدهای از اماکن تهیه و توزیع موادغذایی به آن اهمیت می‌دهد، گفت: کارشناسان با نظارت و کنترل بیشتر سعی در جلوگیری از اغذیه‌های ناسالم در سطح شهر دارند تا شهروندان در سلامت کامل به سر برند.

حمزه قاسمی افزود: این موادغذایی شامل زیتون پرورده، پاستیل، دراژه‌ها، خمیر دندان و انواع از شکلات، آب میوه‌ها بوده که فاقد مجوز بهداشتی و یا تاریخ گذشته در سطح عرضه مشاهده شد و با رضایت متصدی پس از جمع‌آوری و معدوم‌سازی، پرونده قضایی آنها در حال پیگیری است.

وی با تاکید براینکه در طی فعالیت دوره‌های تیر تا آبان‌ماه امسال کارشناسان بهداشت محیط جهت کنترل و نظارت بر اماکن تهیه وتوزیع موادغذایی به تعطیلی ۵۴ باب امکنه تهیه وتوزیع مواد غذایی اقدام کردند، گفت: این اماکن شامل رستوران بین راهی، آشپزخانه مرکزی، قهوه خانه، نانوایی، خواربار در سطح شهرستان بوده که به علت تخلفات بهداشتی و طبق قانون ماده ۱۳ مواد خوردنی آشامیدنی و آرایشی بهداشتی از فعالیت آنها بطور موقت جلوگیری به عمل آمد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان آمل با اشاره به عملکرد این کارشناسان طی سه ماهه دوم سال‌جاری بیان کرد: در این مدت تعداد ۱۹۸ امکنه دارای نواقص بهداشتی بودند که به مراجع معرفی شدند.

انتهای پیام/ز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.