مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو با اشاره به ثبت بیش از 8 هزار و 500 گونه گیاهی در کشور گفت: از این تعداد، هزار گونه خاسیت دارویی دارد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، امیرحسین جمشیدی، گفت: در حال حاضر بیش از 8 هزار و 500 گونه گیاهی در کشور وجود دارد که بر اساس آمار ثبت شده هزار گونه از این مجموعه خاصیت دارویی دارد.

وی افزود: برای تبدیل گیاهان دارویی به داروی گیاهی باید آزمایش‌هایی روی آن ها صورت گیرد تا بتوان فرآورده‌های مختلفی از آن تولید کرد.

مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو اظهار داشت: در رابطه با استاندارد هم، هر کشوری فارماکوپه مخصوص به خود را دارد و در این میان هستند کشورهای ضعیفی که از فارماکوپه دیگر کشورها استفاده می‌کنند.

وی در ادامه گفت: خوشبختانه کشور ما فارماکوپه  خود را دارد که در آن تعریف دقیقی از استاندارد و روش‌های آزمایشی وجود دارد.

جمشیدی در پایان گفت: تمامی فرآورده‌های طبیعی که مجوز سازمان غذا و دارو را دارند و در بازار کنونی موجود هستند هیچ مشکلی ندارند و انواع آزمایش‌های مختلف روی آن‌ها صورت گرفته است.


برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار