به گزارش خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وبدا؛ دکتر رسول دیناروند رئیس سازمان غذا و دارو ضمن بیان این مطلب گفت: در چند سال اخیر دستگاه های نظارتی قوی تر شده اند و برخورد آنها با تخلفات با جدیت بیشتری صورت می گیرد و وضعیت نظارت بر محصولات سلامت محور بسیار بهتر شده است.
وی افزود: در حال حاضر با توجه به نظارت هایی که صورت می گیرد و حساسیتی که مردم دارند و در نتیجه کمک دولت، در جهت ارتقاء کیفیت و سلامت فرآورده های غذایی در کشور پیش می رویم.
دکتر دیناروند اظهار داشت: به مردم توصیه می کنیم که حتما لبنیات پاستوریزه و کم چرب را در سفره غذایی خود داشته باشند.
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه دو نوع تولید کننده شامل؛ تولید کننده های صنعتی و سنتی در کشور فعالیت می کنند، خاطر نشان کرد: 11 هزار واحد غذایی مجوز تولید صنعتی دارند و تولید کننده های غیر صنعتی یا سنتی که هزاران واحد صنفی هستند واحدهای صنعتی محسوب نمی شوند و زیر نظر اصناف دیگر فعالیت می کنند.
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: هموطنان کالاهایی که مجوز از سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت دارند را با اطمینان مصرف کنند و بخاطر اینکه سلامت مردم همواره در اولویت های سازمان غذا و دارو می باشد اگر واحدهای دارای مجوز کوچکترین تخلفی را داشته باشند با جدیت با آنها برخورد می شود.
دکتر دیناروند در پایان گفت: صنعت غذایی ما در کشور پیشرو است و خوشبختانه در این عرصه صادرات بسیار خوبی نیز داریم.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/