به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،محققان دانشکده پزشکی پنسیلوانیا در مطالعه خود، ۲۷ فرد مبتلا به اختلال
دوقطبی و ۳۱ فرد فاقد هرگونه بیماری روانی را مورد مقایسه قرار دادند.
افراد مبتلا به اختلال دوقطبی دارای میزان کمتر اسیدهای چرب اُمگا ۳ بودند.
به
گفته محققان، اسیدهای چرب اُمگا ۳ نقش مهمی در ارتباط بین سلول های مغز
ایفاء می کنند و اسیدهای چرب از فعالان اصلی سیستم ایمنی و التهابی بدن
هستند.
اریکا ساندرز، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید:
«اسیدهای چرب اُمگا ۳ و اُمگا ۶ می توانند تعادل در التهاب را جابجا
نمایند. از نظر ما التهاب عامل اصلی اختلال دوقطبی است.»
مواد خوراکی نظیر ماهی، روغن های گیاهی، مغزیجات، دانه کتان و روغن برزک و همچنین سبزیجات برگدار، غنی از اسیدهای چرب اُمگا ۳ هستند.
منبع:مهر
برای آگاهی از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان
اينجا را کليک کنيد.
انتهای پیام/