رئیس اتاق بازرگانی کشورکمبود نقدینگی را بزرگترین مشکل صنایع کشور نام برد.

رفع کمبود نقدینگی بنگاههای اقتصادی راهکار خروج از رکود صنایع کشوربه گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛ محسن جلالی پور در نشست تجار وصاحبان صنایع شهرستان بناب با انتقاد از هدایت نادرست نقدینگی در کشور با ابراز تاسف از ازاینکه درآمد منابع زیر زمینی در تولید واشتغال هزینه نشده و ارزش افزوده خود را از دست داده است . افزود : درآمدهای حاصل از منابع عظیم کشور در دهه های گذشته بصورت سود ، پاداش و هزینه های جاری بین شرکاءتقسیم و از بنگاههای اقتصادی خارج شده ونقدینگی را بطور محسوس در کشور کاهش داده است .

رئیس اتاق بازرگانی کشور با بیان اینکه وضعیت مالی بنگاهها وفعالان اقتصادی خوش آیند نیست وبانکها توان تامین نقدینگی صنایع را ندارند چرا که خود بانکها در پرداخت دیون خارجی با مشکل مواجه هستند.

جلالی پورافزود : وام های پرداختی به صنایع وبسته های خروج از رکود نیز چاره کار نیست وفقط بصورت مسکن به واحدهای صنعتی وتولیدی تزریق می شود .

وی از کم کردن نرخ سود سپرده ، کاهش نرخ سود بانکی وساماندهی مالیات صنایع را از راهکارهای مقطعی برای رفع مشکلات صنایع اعلام کرد وگفت : چاره ای نداریم اقتصاد خود را به اقتصاد دنیا وصل کنیم .

رئیس اتاق بازرگانی با اشاره به اینکه سرمایه کشور جواب نیاز مالی صنایع را نخواهد داشت گفت: پروژه های نا تمام زیادی در کشور وجود دارد که با توجه به میزان بودجه های عمرانی این پروژه ها 20 سال طول می کشد تا به اتمام برسند .

جلالی پور از آغاز فعالیت مرکز آمار اتاق بازرگانی ایران خبر داد وگفت : این مرکز در بخش های صنعتی ، معدنی وکشاورزی اطلاعات مستند را در اختیار فعالان قرار خواهد داد تا بر اساس آن برای تولید وفروش برنامه ریزی کنند.

نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه آمارهای منتشره در بخشهای کشاورزی ، صنعتی وتولیدی نادرست است گفت : تولید کنندگان بعلت نبود آمارهای دقیق نمی توانند برای دراز مدت برنامه ریزی کنند و در بسیاری از مقاطع با زیان دهی مواجه می شوند.

حجت الاسلام محمد باقری بنابی یکی از مشکلات بخش صنعت وکشاورزی را رعایت نکردن شایسته سالاری درنصب مدیران اعلام کرد وافزود :مدیران بنگاههای اقتصادی بخصوص در بخش دولتی در جایگاه واقعی خود قرار نمی گیرند و این امر موجب می شود وضعیت اقتصادی کشور بهبود نیابد.

نماینده بناب در مجلس از نبود برنامه ریزی در بخش کشاورزی اظهار ناخرسندی کرد وافزود : اختلافات و نوسان قیمت محصولات کشاورزی ، نبود آمار دقیق وبی توجهی به مشکلات تولید کنندگان از عواملی است که صنعت کشور را با مشکل بزرگ مواجه ساخته است .

حجت السلام باقری بنابی با اشاره به نگرانی تولید وصادرکنندگان بخش خصوصی به عواقب دوره پسا تحریم گفت : صنعتگران کشور نگران هستند سرمایه گذاریهای خارجی به تولید داخلی ضربه بزند لذا ضرورت انتقال تکنولوژی برای رفع نگرانیها در این دوره ضروری است.

فرماندار بناب نیز با رارائه گزارشی از وضعیت اقتصادی و صنعتی شهرستان بناب گفت:سال گذشته شهرستان بناب با صادرات 32 هزار تن انواع خشکبار رتبه نخست استان را بخود اختصاص داده بود.

فرج الهی افزود :در هشت ماه نخست امسال نیز 21 هزار تن انواع محصولات تولیدی و صنعتی از این شهرستان به خارج از کشور صادر شده است.

وی با اشاره به سند توسعه و تدبیر شهرستان بناب گفت:بر پایه این مصوبه مقرر شده تا پایان سال 98 صادرات این شهرستان به مرز 38 هزار تن برسد .
 
انتهای پیام/ی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.