به گزارش
خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، آواکادو چربی اشباعنشده و مورد نیاز بدن را تولید میکند. این نوع چربی برای سلامتی بدن مفید است و به جذب آنتیاکسیدانها کمک میکند. علاوه بر این، چربی اشباعنشده آواکادو برای کاهش کلسترل و کاهش وزن بسیار مناسسب است.
آواکادو سرشار از مواد مغذی همچون فیبر و پروتئین است. علاوه بر اینکه آواکادو قند و نشاسته کمی دارد، باعث احساس سیری شده و از پرخوری جلوگیری میکند. وجود فیبر در این ماده غذایی از یبوست جلوگیری کرده و اسهال را برطرف میکند. آواکادو تقویتکننده معده و از بینبرنده نفخ و گاز معده است.
70 درصد از خواص آنتیاکسیدانی آواکادو از گوشت و هسته آن بوجود میآید. این خواص آنتیاکسیدانی باعث جلوگیری از بیماریهای قلبی عروقی و کاهش کلسترل میشود. این ماده غذایی باعث تقویت مغز و افزایش انرژی بدن میشود.
میتونید از آن به عنوان روغن یا چربی غذاییتان استفاده کنید و آن را وارد دستور غذاییتان کنید. این ماده با طعم خنثی و بافت خامهای مانندی که داره میتواند بهسادگی جانشین روغن یا کره در غذا یا سالاد شوند.
آواکادو سرشار از پتاسیم، خانواده ویتامین B، فیبر، آنتیاکسیدان و فولات است که در مراحل ابتدایی بارداری و رشد جنین، رشد بافت و سلولها تاثیرات بسیار مثبتی دارد. از طرف دیگر این خواص آواکادو باعث افزایش قدرت باروری میشود.
آواکادو سیستم دفاعی بدن را تقویت میکند و از این طریق باعث کاهش رشد سلولهای سرطانی شده و از بیماریهای جدی جلوگیری میکند.
آواکادو برای تمام سلیقهها مناسب است. چه گیاهخوار باشید چه گوشتخوار و چه خامخوار آواکادو با ذائقه شما هماهنگ است.
آواکادو سلامتی چشم و بینایی شما را تقویت میکند. آواکادو حاوی آنتیاکسیدانها و زیگزانتینهایی است که از چشم شما در مقابل آب مروارید و دژنراسیون ماکولا محافظت میکند.
آواکادو برای پوست بسیار مفید است. این ماده باعث نرم و مرطوب شدن پوست شده و از خشکی پوست جلوگیری میکند. میتوانید از این ماده برای پوستتان ماسکی طبیعی درست کنید. آواکادو به علت وجود آنتیاکسیدان و ویتامین E برای مو نیز بسیار مفید است.
آواکادو خونساز است و برای افرادی که از کمخونی رنج میبرند بسیار مفید است. علاوه بر این، آواکادو برای رفع خستگی نیز بسیار توصیه میشود.
انتهای پیام/