دکتر پیام فرح بخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص خواص ریواس گفت: ریواس یکی از سبزیجاتی است که هنوز جای خود را در زندگی افراد پیدا نکرده است و کمتر به آن توجه میشود. در صورتی که منبع ویتامین و املاح است باید بدانیم که ریواس منبع بسیار خوبی از منیزیم، کلسیم، پتاسیم، منگنز، ویتامین C و فیبر است.
وی تأکید کرد: باید دقت کنیم که برگهای ریواس معمولاً سمی و غیرقابل استفاده هستند و تنها ساقه ریواس خوراکی میباشد که برای سلامتی ما به ویژه سلامت پوست بسیار مفید است. به طوری که برای زنان باردار با جلو رفتن هفتههای بارداری و با توجه به بزرگ شدن شکم آنها، میزان کشیدگی پوست آنها افزایش مییابد که منجر به ترک و آسیب پوست میگردد. برای پیشگیری از این اتفاق استفاده از منابع آنتی اکیسدانها، ویتامین C و مواد غذایی حاوی این ویتامینها بسیار مفید و مهم است که ریواس از جمله این موارد است.
این متخصص رژیم درمانی در ادامه گفت: ریواس حاوی سیلیس میباشد که جزو دومین عنصری است که در خاک به وفور یافت میشود. اما در مواد مغذی معمولاً کمتر به آن توجه میشود و عمدتاً در کتابهای تغذیهای نیز به فراموشی سپرده شده است. سیلیس در جلبک، کرفس و ریواس وجود دارد. از خواص سیلیس این است که 300 برابر وزن خود آب جذب میکند و موجب طراوت و شادابی پوست فرد میگردد همچنین خاصیت ارتجاعی پوست را بهتر میکند و از سوی دیگر به سلامتی مو، استخوان و دندانها نیز کمک میکند.
وی در پایان گفت: متأسفانه جذب سیلیس توسط جنین بسیار ناچیز است و مقدار زیادی از آن توسط مادر دفع میگردد اما ریواس میتواند تا حدودی سیلیس را به مادر و جنین برساند که در نتیجه آن به سلامتی استخوانها و دندان هر دو کمک خواهد کرد.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/