به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، عضو تیم جراحی جنین دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با بیان این مطلب و تاکید بر اینکه این جراحی در کشورهای منطقه بیسابقه است، تصریح کرد: این عمل جراحی روی یک جنین که دارای مشکل قلبی تشخیص داده شده بود، انجام شد.
حمید آموزگار افزود: این جنین، دچار تنگی شدید دریچه ریوی و بطن راست قلب او کوچکتر از حد طبیعی بود که در صورت انجامندادن این جراحی، تا پایان عمر از مشکل قلبی رنج میبرد.
وی ادامه داد: این عمل جراحی، به صورت گشادکردن دریچه ریوی با استفاده از بالون صورت گرفت و توانستیم زمینه رشد بطن راست جنین را برای داشتن یک زندگی عادی پس از تولد، فراهم کنیم.
آموزگار گفت: انجام جراحی قلب جنین در سن 20 تا 30 هفتگی میتواند توام با یک زندگی طبیعی برای نوزاد پس از تولد باشد اما در صورت انجام ندادن این عمل، خطر مشکل قلبی تا پایان زندگی با او همراه است.
این عضو تیم جراحی جنین در دانشگاه علومپزشکی شیراز، پزشکان حمید فروتن، مریم کسراییان، نسرین اسدی، سالاریان، ادراکی، بنانی، دیانتپور، حمیرا وفایی و الهه اللهیاری را از اعضای تیم جراحی معرفی کرد.
آموزگار اظهار کرد: نخستین عمل جراحی قلب جنین سال 91 به عنوان اولین عمل در کشورهای منطقه در بیمارستان مادر و کودک غدیر شیراز با موفقیت انجام و جنین با سلامت متولد شد. هماکنون این کودک سه سال سن دارد و در معاینههای دورهای هم از سلامت او اطمینان یافتهایم.
منبع: ایبنا
برای آگاهی از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان
اينجا را کليک کنيد.
انتهای پیام
لطفا دقت کنید