به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ،رییس اداره قرنطینه اداره کل دامپزشکی استان اصفهان گفت: امسال بیش از 67 تن گوشت بلدرچین به ارزش بیش از 470 هزار دلار به خارج از کشور صادر شده است.
منصور کیمیایی افزود: برگزاری دوره های آموزشی و بهره گیری از روش های مدیریت بهره وری از جمله عوامل افزایش میزان صادرات است.
وی گفت: هم اکنون 5 واحد پرورش و تولید بلدرچین در استان اصفهان فعال است که سالانه حدود 4 میلیون قطعه بلدرچین تولید می کنند.
رییس اداره قرنطینه اداره کل دامپزشکی استان اصفهان شهرستان های برخوار، نجف آباد ، تیران و کرون و گلپایگان را عمده مراکز تولید بلدرچین اعلام کرد و افزود: سالانه حدود سه تن تخم بلدرچین در واحد های پرورش بلدرچین استان تولید می شود.
نژادهای پرورش بلدرچین در استان از نوع ژاپنی، اسپانیایی و ایتالیایی است.
گوشت بلدرچین دارای پروتیین و مواد معدنی فسفر، منیزیم، آهن و روی است .
انتهای پیام/ز