در هنگام عصبانیت میل به خوردن غذا و شیرینی‌جات در انسان افزایش می‌یابد.

بسکی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به تأثیر استرس بر خوردن شیرینی و غذا، اظهار داشت: هنگامی که افراد عصبانی می‌شوند روی به خوردن غذاهای شیرین آورده که علت این امر پایین آمدن قندخون در زمان عصبانیت و نیاز شدید بدن انسان به این ماده غذایی است.

وی بیان کرد: در هنگام عصبانیت از غذا خوردن باید به شدت پرهیز کرد زیرا در زمان استرس و اضطراب، افراد غذا را نجویده و سریع خورده و همین امر سبب می‌شود که غذای زیادی مصرف و در نتیجه چاقی مفرط به همراه می‌آورد.

این متخصص با بیان این که در هنگام عصبانی شدن سمت شیرینی‌جات نروید، افزود: در هنگام استرس، هورمون‌هایی ترشح می‌شود که افراد احساس گرسنگی و بی‌حالی گرفته و حس خوردن غذا و نوشیدنی‌ها انسان را وسوسه می‌کند و این مسئله سبب بالا رفتن قند شده که در آینده در صورت عدم کنترل باعث بروز بیماری دیابت می‌شود.

بسکی ابراز داشت: زمان خوردن غذا به وسیله انسان تا انتقال پیام سیری به مغز در حدود 20 دقیقه به طول می‌انجامد و به همین علت بهتر است که افراد غذای خود را با آرامش بخورند تا دچار  چاقی نشوند.

وی ادامه داد: در هنگام بروز اضطراب افراد باید به جای خوردن شیرینی‌جات و غذا باید رو به نوشیدن آب خنک، پیاده‌روی در هوای آزاد و نفس کشیدن عمیق بیاورد.

بسکی در پایان گفت: مصرف شیرینی و غذا در حد اعتدال و همچنین داشتن یک برنامه غذایی منظم که شامل سه وعده اصلی و 3 میان وعده است، نیاز بدن به انواع انرژی و ویتامین‌ها را برطرف می‌کند و از بروز بیماری‌های مختلف در افراد جلوگیری می‌کند.



برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/


برچسب ها: عصیانیت ، پرخوری ، استرس ، مغز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار