دکتر نیلی رئیس دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار
حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص سیگار کشیدن دانشجویان در دانشگاه ها گفت: یکی از چالش های کشوری و حتی بین المللی بحث سیگار است که در دانشگاه تهران شورای بهداشت و روان تشکیل شده به بحث درباره این چالش می پردازند. طبق جمع بندی متخصصین سیگار یکی از راه های ورود به برخی از ناهنجاری ها است لذا تبلیغ و پیش بینی برنامه هایی که بتوانیم جوانان را به عدم کشیدن سیگار تشویق کنیم، لازم است.
وی ادامه داد : در دانشگاه تهران روی این موضوع از لحاظ علمی در حال کار هستیم و فکر می کنیم این بحث اول باید با موضوعات فرهنگی شروع شود یعنی ما بتوانیم دانشجویان را قانع کنیم و به تفاهم برسیم که مصرف دخانیات و به ویژه سیگار هم در شأن دانشگاه نیست و هم برای سلامتی آنها مضر است و می تواند منجر به تبعات جانبی دیگری نیز شود.
دکتر نیلی عنوان کرد : قوانینی در کشور درخصوص ممنوعیت کشیدن سیگار در اماکن عمومی از جمله دانشگاه تدوین شده است و می توانیم بگوییم که دانشجویان در ساختمان ها و کلاس ها و آزمایشگاه ها تاحدی این موضوع را رعایت می کنند و اگر موارد معدودی هم وجود داشته باشد معمولا در فضای آزاد آن هم مکان هایی دور از دید است و بطور کلی سیگار کشیدن را خیلی امر گسترده ای در دانشگاه تهران نمی بینیم.
برخورداری رئیس دانشگاه علم و صنعت هم اظهار داشت : مصرف دخانیات به ویژه برای جوانان و به ویژه برای جوان دانشجو کاملا اشتباه است و مسئله اصلی چگونگی مقابله با آن است . در دانشگاه علم و صنعت هم از نظر ایجابی (از طریق هدایت دانشجو به مراکز مشاوره سعی می شود او را به عدم مصرف ترغیب کرد) و هم از نظر سلبی (با کسانی که در ملاء عام سیگار می کشند برخورد می شود ) سعی می کنیم جلوی سیگار کشیدن را بگیریم .
وی خاطر نشان کرد : قانون ممنوعیت استعمال دخانیات به ویژه در دانشگاه ها وجود دارد و با اقدامات ما هم در این زمینه سیگار کشیدن در ملاء عام کمترشده است اما از آنجایی که این قانون از ابتدا بسیار جدی گرفته نشده هنوز کم و بیش با آن مواجه هستیم و در تلاشیم آن را به حداقل برسانیم.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان
اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/