عارضه سبز شدن عضله سینه مرغ به تنهایی برای مصرف کننده هیچگونه مخاطره ای محسوب نمی شود.

دکتر عباس عباسی مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: سبز شدن عضلات مرغ که در عمق عضلات حجیم  و عمدتا"  در عضلات سینه مرغ ظاهر می شود به لحاظ عدم تحرک مرغهای پرورشی – یا تحرک بیش از حد و یکباره – استرس که موجب کاهش سطح خون رسانی و میزان اکسیژن می شود می تواند موجب بروز نکروز در عمق توده عضلانی شود که بعد از کشتار  به رنگ سبز خود را در عضلات عمقی سینه نشان می دهد.

دکتر عباسی در ادامه افزود: این عارضه به هیچ عنوان منشاء عفونی نداشته و در صورت وجود این مشکل به همراه یک عفونت ثانویه می تواند باعث آلودگی و بوی بد لاشه مرغ شود که در صورت چنین فرآیندی مرغ در هنگام نظارت بهداشتی کشتار توسط ناظر بهداشتی، تشخیص و حذف می شود.

همچنین وی افزود: این عارضه به تنهایی به علت اینکه در عمق عضلات سینه رخ می دهد عمدتا" از نگاه ناظرین بهداشتی حاضر در کشتارگاه ها مخفی می ماند.

مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی کشور در پایان اظهار کرد : این عارضه به تنهایی برای مصرف کننده هیچگونه مخاطره ای محسوب نمی شود در این ارتباط به لحاظ اینکه این عارضه بیشتر در مرغهای با وزن بالای 1800 گرم مشاهده میشود، پیشنهاد می کنیم که مصرف کنندها با بهره گیری از مرغ 1800 - 1200گرم در سبد خانوار علاوه بر استفاده از کیفیت بهتر گوشت مرغ از لحاظ میزان پروتیین ، چربی کم ، طعم و خوش خوراکی آن بهره مند شوند.



برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.