بیشتر افراد به ویژه کودکان کابوس‌های شبانه دارند که استمرار آن نشان دهنده زنگ خطری از وجود برخی مشکلات برای فرد است.

دکتر ابراهیمی مقدم روان پزشک در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: کابوس‌ها جزو طبقه اختلالات خواب و اختلالات خواب جزو اختلال‌های روانی محسوب می‌شود، بنابراین کسانی که در دوران کودکی و چه بعد از آن مداوم کابوس‌های شبانه دیده‌اند مشکلات مرتبط با مسائل روانشناسی زیادیرا  تجربه می‌کنند.

وی افزود: کابوس‌های شبانه نشان دهنده مشکلاتی است که فرد در طول زندگی با آن‌ها دست به گریبان بوده است نظیر ناکامی، اضطراب‌های خانوادگی، عقده‌ها، مسائل تربیتی و مسائل دیگر که جزء این موارد به حساب می‌آید.

این روان‌پزشک بیان کرد: بدیهی است در صورتی که این کابوس‌ها برطرف نشوند به تدریج فرد به سمت مسائل روانی شدیدتر کشیده می‌شود، به عبارت دیگر این کابوس‌ها به عنوان اختلالات جزئی تر و به عنوان نشانه اختلال‌های روانی محسوب می‌شود و اگر فرد به آن ها بها ندهد و برای درمان ریشه‌ای آن اقدام نکند احتمال وقوع اختلال‌های روانی شدیدتری در آینده برای فرد وجود دارد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: کابوس‌ها فقط خاص دوران کودکی و نوجوانی نسبت و در تمام عمر وجود دارد و به عنوان یک چراغ خطر هستند که وقتی روشن می‌شود باید در برطرف کردن آن اقدام نماییم در غیر این صورت بی‌توجهی به آنها می‌تواند منجر به اتفاقات جدی‌تر و شدیدتر شود.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.


انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.