کره شمالی دیروز جمعه بیانیه‌ای را درباره برنامه هسته ای‌ این کشور صادر کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ خبرگزاری فرانسه نوشت: کره شمالی روز جمعه برای توجیه برنامه هسته‌ای خود اعلام کرد سرنوشت صدام در عراق و سرنوشت معمر قذافی در لیبی نشان می‌دهد چه بر سر کشورهایی می‌آید که از بلند پروازی‌های هسته‌ای خود دست برمی دارند. 

کره شمالی در بیانیه‌ای، که خبرگزاری رسمی این کشور منتشر کرد، اعلام کرد پیونگ یانگ معتقد است آزمایش هسته‌ای اخیر این کشور، «رویداد بزرگی» است که به کره شمالی توانایی بازدارنگی کافی برای محافظت از مرزهای خود را در برابر هر گونه نیروی دشمن از جمله آمریکا اعطا می‌کند. 

این گزارش همچنین خاطر نشان کرد: «تاریخ نشان می‌دهد قدرت بازدارنده هسته‌ای، شمشیر برنده‌ای برای خنثی کردن تهاجم‌های خارجی است.» 

پیونگ یانگ روز چهارشنبه، آزمایش هسته‌ای جدیدی را، که چهارمین آزمایش هسته‌ای این کشور بود، انجام داد. کره شمالی اعلام کرد این آزمایش مربوط به بمب هیدروژنی بود که فناوری آن امکان ساخت بمب‌هایی بسیار قدرتمند‌تر از بمب‌های اتمی را فراهم می‌کند، که کره شمالی پیش‌تر آن را آزمایش کرده بود. 

 بسیاری از کارشناس‌های خارجی تردید دارند که این آزمایش مربوط به بمب هیدروژنی بوده است. 

گزارش رسمی کره شمالی همچنین اعلام کرد اوضاع بین المللی کنونی به «قانون جنگل» شبیه است که در آن فقط قدرتمند‌ترین‌ها به حیات خود ادامه می‌دهند. 

این گزارش همچنین افزود: «رژیم صدام حسین در عراق و رژیم معمر قذافی (در لیبی) بعد از محروم شدن از پایگاه‌های توسعه توانمندی هسته‌ای و دست کشیدن از برنامه‌های هسته‌ای خود، نتوانستند از سرنوشتی ویرانگر بگریزند.» 

صدام در سال‌های ۱۹۹۰ از برنامه هسته‌ای عراق دست کشید. قذافی نیز در سال ۲۰۰۳ برای نزدیک شدن به غرب، برنامه مخفی تسلیحات هسته‌ای خود را نابود کرد. 

ائتلافی بین المللی به رهبری آمریکا در سال ۲۰۰۳ عراق را اشغال کرد و صدام در سال ۲۰۰۶ محاکمه و به دار آویخته شد. قذافی نیز در سال ۲۰۱۱ بعد از سرنگونی بر اثر مداخله نظامی فرانسه و انگلیس برای حمایت از معترضان لیبیایی، اسیر و کشته شد. 

گزارش خبرگزاری کره شمالی خاطر نشان کرد هر دو آن‌ها در صرف نظر کردن از برنامه‌های هسته‌ای خود و تسلیم شدن در برابر فشارهای آمریکا که به تغییر رژیم در این کشور‌ها تمایل داشت، اشتباه کرده بودند.


انتهای پیام/




برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۲ ۲۰ دی ۱۳۹۴
باید بمب سلولی ساخت که چیزی بعنوان موجود زنده تا شعاع 600 کیلومتر زنده نمونه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۸ ۱۹ دی ۱۳۹۴
اینو درست میگه که قانون دنیا شده قانون جنگل..درسته که کشور ما اعتقادی به بمب اتمی نداره ولی به نظر من یکی باید پیدا بشه تو روی امریکا مثل خودش بایسته..دمشون گرم..
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۵ ۱۹ دی ۱۳۹۴
در این مورد حرف حقو زده.....دمش گرم....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۶ ۱۹ دی ۱۳۹۴
یکی به این مسئولین ایرانی بگه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۹ ۱۹ دی ۱۳۹۴
اولا این کشورهایی که داشتن بمب هسته ای فکرمیکنند پیروز میدان جنگ هستند اشتباه میکنند چراکه بمب ویرانگر هسته ای شایداندک زمانی بتواند بازدارنده باشد اما وقتی دشمن تا پشت درب خانه رسیده .اگربخواهید و ز بمب کشتارجمعی استفاده کنید مجبورید ملت خو دتان راهم آماج امواج مخرب این بمب قرار دهید واین اشتباه است که فقط فکرکنیم بمب هسته ای میتواند جلوی شکست دارندگان بمب هسته ای رابگیرد وتازه اگه قرارباشد جنگ اتمی شروع شود هتما کشورهایی هم که بمب هسته ای ندارند فکری برای مقابله به مثل سخت ترازبمب هسته ای کرده اند.واقعا این برداشت خیلی اشتباه است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۴ ۱۹ دی ۱۳۹۴
حرف حق می زنه انصافا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۸ ۱۹ دی ۱۳۹۴
درسته
آخرین اخبار