به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: سرانه مصرف روغن خوراکی برای آشپزی درمیان خانواده های ایرانی حدود 4 و نیم کیلو گرم از سرانه مصرف دنیا بالاتر است.
فیروزکوهی افزود : این در حالی است که سرانه مصرف در دنیا برای هر نفر سالانه حدود 12 و نیم کیلو گرم است که این رقم در ایران به 17 کیلو گرم در سال می رسد .
وی تصریح کرد : از آنجاییکه مصرف زیاد روغن ارتباط مستقیمی با بیماری های قلبی وعروقی دارد بهتر است از روغن های گیاهی جانشین روغن های جامد و مایع شود .
وی ادامه داد: روغن تفاله زیتون (پومیس) که اخیرا وارد بازار شده به دلیل نگهداری نامناسب مواد اولیه آن در انبارها غیر مجاز و غیر قابل مصرف انسانی است.
کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: نقش روغن ها و چربي ها در تغذيه انسان يکي از مهمترين زمينه هاي مورد بررسي در علم تغذيه است.
انتهای پیام/ب