به گزارش خبر نگار
گروه استانهای باشگاه خبر نگاران جوان از سنندج ،
کارشناس امور تغذیه مرکز بهداشت محیط شهرستان بیجاردر این جشنواره گفت: اصلاح الگوی تغذیه مناسب و مفید برای یک سبک زندگی سالم با توجه به الگوهای صحیح غذایی از اولویت های مرکز بهداشت محیط بیجار است.
فرشته میرزا زاده افزود: ارتقا نگرش عموم مردم نسبت به تغذیه سالم با محوریت غذاهای محلی و بومی و ترویج آن بین مردم هدف غایی جشنواره غذای سالم است.
وی به اجرای طرح نظارت بر تغذیه دانش آموزان در سطح مدارس شهرستان و با همکاری کارشناسی بهداشت آموزش و پرورش پرداخت و گفت: مدارس حاشیه شهر نیازمند توجه بیشتری هستند.
او ادامه داد: برخی عادت های غلط غذایی باید با ترویج و تبلیغ بیشتر با استفاده از روش های مختلف اثر گذار از سفره مردم برداشته شوند که نمک و شکر در این میان حضور بیشتری دارند و هر دو به سم سفید برای انسان شهرت دارند.
به نظر میرزا زاده با برگزاری این جشنواره ها و تقدیر از فعالان و معرفی روش های صحیح پخت و پز، آگاه سازی ازاصول مصرف و توجه به آسیب های برخی مواد غذایی ناسالم در میان مردم می توان امیدوار بود بانوان را در این راستا همیار و همراه نمود.
انتها ی پیام/ف