وی گفت: ما توصیه میکنیم که افراد سالم از ماهیهای چرب در رژیم غذایی خود حتما به صورت هفتهای حداقل 2 بار استفاده کنند. همچنین کسانی هم که در معرض بیماریهای قلبی و عروقی هستند بیش از 2 بار نسبت به استفاده از منابع غذایی حاوی امگا 3 مبادرت ورزند.
رحمانی در پایان گفت: در صورتی که افراد به مصرف ماهی علاقهای ندارند میتوانند از منابع غذایی جایگزین مثل روغن زیتون، روغن کانولا و انواع مغزها (مغز گردو) استفاده کنند.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/