کارشناسان تغذیه در تلاش‌اند نان‌های سبوس دار و چاوداری تولید کنند که طعم خوب نان سفید را داشته باشند.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ امروزه شاهد تنوع زیادی در نان‌های سنتی و فانتزی هستیم اما گروهی از نان‌ها به دلیل تبلیغات سلامت از چرخه بازار گروهی از نان‌ها در حال خارج شدن هستند. در دنیا حدود 154 نان رسمی ثبت شده است که دارای ارزش غنی غذایی است. در کشورهای اروپایی مصرف نان سویا رو به افزایش است به گونه‌ای که تولیدکنندگان نان با آرد سفید نگران این موضوع حذف شدن نان سفید از چرخه‌ی غذایی مردم می‌باشند.

 نان سفید طعم خوبی دارد یک قطعه نان تست سفید دارای بافت پنبه‌ای و بوی مطبوعی است؛ اما به عنوان یک ماده غذایی ناسالم یاد می‌شود دانشمندان و متخصصان تغذیه بر این اساس در حال تلاش‌اند که نان سفید را مانند نان‌های چاودار غنی‌سازی کنند به گونه‌ای که طعم خوب خود را از دست ندهد.

فقط یک درصد از جمعیت دنیا قادر به هضم درست گلوتن و پروتئین در گندم می‌باشند در صورتی که شمار زیادی بعد از خوردن نان سفید نفخ می‌کنند و اگر خمیرنان به خوبی ورز داده نشده باشد باعث پف کردن شکم می‌شود و زمینه مناسبی برای چاقی، انباشت و ذخیره سازی چربی در ناحیه شکم است.

اما خوشبختانه با اطلاع‌رسانی از مصرف نان سبوس‌دار و تیره به جای نان سفید در سال 2010 تا سال 2015 شاهد کاهش مصرف چشمگیر نان سفید بوده‌ایم. تمرکز بازار در حال حاضر بر روی نان‌های سبوس‌دار، چاودار فاقد گلوتن و... است.


برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.