کارشناس تیراندازی گفت: سرمایه گذاری در تیراندازی با توجه به برنامه‌هایی که فدراسیون در نظر دارد بسیار محدود است.

احمدرضا هامونی حقیقت در گفتگو با خبرنگار سایر حوزه‌های گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان درباره شرایط حاکم بر فضای تیراندازی ایران تصریح کرد: فضای تیراندازی به لحاظ آنچه تاکنون به دست آورده است راضی کننده است و با کسب دو سهمیه المپیک تا اندازه‌ای فشارها از ورزشکاران دور شده است. اما آنچه که الان برای ما هم برنامه ریزی برای حضور در المپیک و ایجاد فضای المپیکی در تیراندازی است که این شرایط هنوز فراهم نشده است.

وی افزود: یکی از مهمترین بخش‌هایی که می‌تواند به گسترش شرایط المپیکی در ورزش کمک کند رسانه‌ها هستند که متاسفانه همکاری، خیلی کمرنگ است و مثل دوره‌های گذشته توجهات فقط به چند رشته معطوف شده است و با توجه به حذف فوتبال امید از مسابقات کسب سهمیه المپیک این توجه بیشتر شد به طوری که اگر این اتفاق برای رشته‌های دیگر می‌افتاد تا این حد رسانه‌ها علاقه نشان نمی‌دادند.

وی افزود: علاوه بر این محدودیت‌ها نیز ورزش را تحت تاثیر قرار می‌دهد و تیراندازی هم جز رشته‌هایی  است که به دلیل کمبود منابع مالی تحت فشار است و همیشه برای آماده سازی تیم‌های ملی با مشکلات مالی و کمبود مهمات رو به رو می‌شود.

وی ادامه داد: برای مسابقات المپیک که تمامی ورزشکاران نخبه در آن  حضور دارند باید سرمایه گذاری کرد اما الان با وضعیتی مواجه هستیم که تیراندازان با اتکا به انگیزه و استعدادشان مشکلات را کنار می‌زنند به عبارتی بخش عمده‌ای از راه صعود به المپیک را خودشان فراهم می‌کنند.

حقیقت گفت: منابع مالی ما نسبت به رقبایمان بسیار کم است اما با این حال نتایجی که به دست می آید نسبت به هزینه‌ها راضی کننده است و نباید انتظار بیش از این از ورزشکاران داشت.

وی گفت: متاسفانه تیراندازی با شرایطی رو به رو شده است که به دلیل مشکلاتی که فدراسیون جهانی با فدراسیون کویت داشت امتیاز سهمیه المپیک از این رقابت‌ها برداشته شد و مسابقات هند یک برنامه پیش بینی شده برای فدراسیون بود که برنامه ما را تحت شعاع قرار داده است.

در مسابقات کویت دو سهمیه گرفته بودیم که اگر این اتفاق نمی‌افتاد برای اولین بار سهمیه تیراندازی به خصوص در تپانچه داشتیم.

دبیر سابق فدراسیون تیراندازی عنوان کرد: میزان سرمایه گذاری با توجه به برنامه ریزی‌های فدراسیون بسیار محدود است تقریبا حدود 70 درصد از برنامه‌ها اجرا شد و تیراندازان وقت سرمایه زندگی‌شان را در ورزش هزینه‌ می‌کنند اما متاسفانه آنچه دریافت می‌کنند براساس توانمندی‌ها‌یشان نیست.

وی افزود: تیراندازی از نظر مهارت فنی پیشرفت کرده است اما تداوم آن نیاز به حمایت‌های مادی و معنوی ورزشکاران دارد. توجه به ورزش در کشور ما حبابی است و استمرار ندارد.

وی درباره استقبال بانوان از تیراندازی تصریح کرد: نمی‌توان از نظر آماری به طور قطع این موضوع را تایید  کرد که بانوان از تیراندازی استقبال بیشتری می‌کنند یکی از دلایل توجه بانوان به تیراندازی این است که آقایان اگر بخواهند در ورزش حرفه‌ای فعالیت کنند همه جوانب را در نظر می‌گیرند و گزینه‌های متعددی می سنجند که در آمدهای مالی در اولویت است که این عامل باعث شد استعدادی با کیفیت تری از بانوان به تیراندازی جذب شوند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.