محصولات ارگانیک چینی قابل‌ اعتماد نیستند و دلایلی وجود دارد که خرید و مصرف آن‌ها را باید هرچه زودتر متوقف کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، مشکل آب‌های آلوده در چین روز به روز بیشتر و خطرناک‌تر می‌شود و متاسفانه از همین آب‌های آلوده برای آبیاری محصولات استفاده می‌شود.

گزارشات جدید حاکی از آن است که غذاهای تولیدشده در چین تقلبی و سمی هستند، به عنوان مثال گفته می‌شود که برنج آن‌ها حاوی پلاستیک است، تخم‌مرغ آنجا تقلبی و حاوی مواد شیمیایی است و بسیاری از مواد غذایی تولیدشده در آنجا حاوی سطح بسیار بالایی از آرسنیک است.

اخیرا چین محصولات غذایی ارگانیک فراوانی تولید می‌کند که به علت انواع آلودگی‌ها و استاندارد نبودن محصولات در آنجا می‌تواند سبب مشکلات فراوانی شود. در اینجا به 6 دلیل اشاره می‌کنیم که خرید و مصرف محصولات ارگانیمی چینی را به هیچ‌وجه توصیه نمی‌کند.

1-محصولات ارگانیک چینی حاوی مقدار نامحدودی از فلزات سنگین، آفت‌کش‌ها و سموم دیگر هستند.

2-مکمل‌ها و گیاهان چین اغلب آلوده به سرب هستند.

3-در چین مقررات زیست‌محیطی بسیار ضعیفی برقرار است و انواع آلودگی در آنجا دیده می‌شود.

4-دولت چین نظارت دقیقی و سختگیرانه‌ای بر عملکرد صحیح تولید محصولات ارگانیک ندارد.

5-محصولات ارگانیک در چین از طریق نمایندگی‌های دست سوم گواهی می‌شوند.

6-شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد چین گواهی برچسب ارگانیک و اسناد دیگر را در بسیاری موارد جعل کرده است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.