دومین روز جشنواره فیلم فجر با نارضایتی تماشاگران و نشست های پرحاشیه برگزار شد.

تشویق‌هایی از روی نارضایتی برای دو فیلم/ بی‌توجهی به مستند همچنان ادامه دارد
به گزارش خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛  بدنبال تاخیر و بی‌نظمی در برنامه اکران شب اول و ادامه تاخیرها تا ساعت 24، اکران فیلم «نیمه شب اتفاق افتاد» یک سانس به تعویق افتاده بود و اهالی کاخ تا ساعت 2 بامداد در سالن همایش های برج میلاد حضور داشتند. 

طبق اطلاع رسانی نه چندان دقیق وقوی، از ساعت 10 صبح نشست‌های خبری سه فیلم در سانس‌های 18:30 تا 22:30در سالن سعدی کاخ جشنواره برگزار شد. نشست فیلم اول، «گیتا» به رسم اکران شب قبل تاخیر داشت. مریلا زارعی اولین  عضو عوامل این فیلم بود که با چهره‌ای خسته وارد سالن کنفرانس خبری و با سیل عکاسان مواجه شد. بهروز غریب پور پس از اطلاع از ورود این بازیگر به سالن سعدی آمد و بابت تاخیر در اکران شب قبل و معطلی عوامل فیلم از وی پوزش خواست. ولی خوشبختانه امروز ساعت و محل برگزاری اولین نشست خبری، چندین باز به کاخ نشینان جشنواره اعلام شد.

«نقطه کور» دومین فیلمی بود که نشست خبری آن برگزار شد و تنها نیکی مظفری از بازیگران این فیلم در نشست خبری بود.

نشست سوم امروز که متعلق به نقد و بررسی جدیدترین اثر تینا پاکروان بود، مثل سال گذشته  حرکات، ژست‌ها و شیطنت‌های حامد بهداد سوژه داغ عکاسان خبری قرار گرفت. عوامل فیلم «نیمه شب اتفاق افتاد» دل پری از بی توجهی به سینمایی ها داشتند و حامد بهداد گفت هدفش را از بازی در این فیلم تشویق به عشق ورزیدن در مردم جامعه عنوان کرد.

اولین قشری که از بی‌نظمی و بی‌توجهی عوامل جشنواره در برنامه‌ریزی جدول اکران ضربه خوردند اصحاب رسانه بودند. با این تاخیرها در نمایش آثار، عده زیادی از خبرنگاران در شب اول جشنواره تا ساعت 2 بامداد در سالن همایش‌ها مانده بودند و روز دوم با چشمان، قدمها و قلم‌های خسته اما پابرجا به کار و فعالیت روز دوم پرداختند. ظهر روز دوم، دو نفر از خبرنگاران روی کاناپه بخش کافی نت رسانه‌ها از شدت خستگی به خواب رفته بودند.

بعد از برگزاری نشست فیلمهای روز اول نوبت به نمایش فیلم‌های روز دوم رسید و مستند مجتبی ساخته محمدحسن دامن‌زن به نمایش درآمد و مثل روزهای قبل با استقبال آنچنانی مواجه نشد.

فیلم «یک شهروند کاملا معمولی» ساخته مجید برزگر نسبت به سایر آثار این دو روز جشنواره در بخش مستند و هنر و تجربه، با استقبال بیشتری همراه بود اما در نهایت، سرنوشت این فیلم هم ترک سالن توسط گروهی از تماشاگران بود و عده‌ای دیگر نیز بودند که مقاومت کردند و تا لحظه پایان در سالن ماندند.

همزمان با سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر بسته فرهنگی گزیده موسیقی متن فیلم ویژه سینمای پس از انقلاب اسلامی رونمایی و عرضه شد.

پس از انتشار «منتخبی از موسیقی صد سال سینمای ایران» در سال ۱۳۷۹ موزه سینما در اقدامی قابل ستایش به مناسبت سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر موسیقی متن صد فیلم شاخص از آثار سینمای پس از انقلاب را به علاقمندان ارائه کرد که نام چند اثر معروف در این میان به چشم می خورد.

بابک بیات، کمال الملک، فرهاد فخرالدینی، شهر موش‌ها، محمدرضا عقیلی، گلهای داودی، کامبیز روشن روان، بوعلی سینا،کامبیز روشن روان، کفش‌های میرزا نوروز، فریدون ناصری، ناخداخورشید، فریدون ناصری، شیر سنگی،فریدون شهبازیان، اجاره‌نشین ها، فریدون ناصری، شاید وقتی دیگر،فرهاد فخرالدینی، کشتی آنجلیکا ، بابک بیات، مادر،گیتی پاشایی، ای ایران، ناصرچشم آذر، بایسیکل ران، بابک بیات، عروس،فریبرز لاچینی، مسافران، سعید شهرام، دلشدگان/ حسین علیزاده، هور در آتش،کامبیز روشن روان، ناصرالدین شاه آکتور سینما،مجید انتظامی، از کرخه تا راین،محمدرضا عقیلی، پری/ کیوان جهانشاهی، روسری آبی؛احمد پژمان، روز واقعه ،مجید انتظامی، خواهران غریب ؛حسین علیزاده، سفر به چزابه،پیروز ارجمند، بوی پیراهن یوسف،بابک بیات، بچه‌های آسمان، بابک بیات، آژانس شیشه ای و... 
 
روز دوم، بجز تاخیر در برگزاری نشست‌های خبری و کوتاه کردن مدت زمان آن‎‌ها، مشکلی در اکران فیلم‌ها پیش نیامد و فیلم‌ها به ترتیب و درساعات مقرر اکران شدند. «جشن تولد» فیلم اول عباس لاجوردی ساعت 18:30 به نمایش درآمد. ابراهیم حاتمی‌کیا فیلمساز سینمای کشور نیز مثل روز گذشته به تماشای فیلم‌های امروز نشست و مثل دفعات قبلی، کمی مانده به پایان فیلم، سالن را ترک کرد.

رئیس سازمان سینمایی که عضو رسمی بنیاد خیریه کمک به مدیریت کتایون ریاحی شد، پس از حضور در پردیس ملت (کاخ مردمی)، راهی کاخ جشنواره شد تا طبق قولی که داده بود از این مکان بازدید و در برنامه «هفت» شرکت کند. افخمی سردبیر و مجری برنامه هفت از ایوبی خواسته بود که گفتگویی دوستانه در جریان سی وچهارمین جشنواره فجر داشته باشند.

وی با حضور در جمع رسانه‌ها در آخرین سانس شب دوم جشنواره فیلم فجر، در خصوص استقبال پرشور مردم از جشنواره، عملکرد دبیر جشنواره فیلم فجر و شرط دبیری وی برای سال آینده، حمایت از انیمیشن و برنامه اکران فیلم‌ها صحبت کرد.

با گذشت دو روز از نمایش فیلمهای جشنواره در کاخ رسانه‎ای تاکنون هیچ یک از فیلم مورد پسند تماشاگران قرار نگرفت و «دلبری» چهارمین فیلم کاخ جشنواره نیز از این موضوع مبرا نبود به طوری که تماشاگران در حین تماشای فیلم یا سالن سینما را ترک کردند و یا با تشویق‌های خود نارضایتی خود را از فیلم نشان دادند.

شب دوم جشنواره با اکران فیلم «آخرین بار کی سحر رو دیدی؟» اثر فرزاد موتمن به پایان رسید که این فیلم هم همانند فیلم سانس قبلی یعنی «دلبری» در صحنه‌هایی از تشویق تماشاگران بی‌نصیب نماند.

گفتنی است؛ از حاشیه‌های روز گذشته حضور ماموران انتظامی گشت ارشاد بود که باز هم همچون سال‌های گذشته پررنگ بود.

امیریل ارجمند، کامران تفتی، عباس غزالی،محمدرضا غفاری، روشنگ گرامی، فرزاد موتمن، ملیکا شریفی نیا، امیریل ارجمند، احمد کاوری و هنگامه قاضیانی مهمانان روز دوم جشنواره بودند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
Germany
ناشناس
۱۹:۰۶ ۱۴ بهمن ۱۳۹۴
همه دراين جشنواره كه يكشبه فراهم شده بود هاج و واج بودند جه مدعوين جه مثلا هنرمندان .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۴ ۱۴ بهمن ۱۳۹۴
حجاب و لباس مناسب فقط برای عموم مردم میباشد ولی بازیگران که در بسیاری موارد الگو محسوب میشوند اگر حجاب نداشته باشند مشکلی ندارد وکسی قدرت تذکر به انها را ندارد اگر همین نوع حجاب را یک شهروند عادی در سطح شهر داشت برخورد میشد امیدوارم مقداری فرهنگ این بازیگران بالا رود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۳ ۱۴ بهمن ۱۳۹۴
واقعا جای تاسف است چه نوع پوشش است!!!
Seychelles
ناشناس
۱۲:۱۵ ۱۴ بهمن ۱۳۹۴
سلام این جا جشواره فیلم فجر می باشد یا جشواره مد ولباس خانم ها.....خجالتم خوب چیزی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۰ ۱۴ بهمن ۱۳۹۴
سلام
امیدوارم که صداوسیما توجه ای هم به حجاب بد بازیگران داشته باشه.
Germany
ناشناس
۱۰:۰۵ ۱۴ بهمن ۱۳۹۴
قكر ميكنم مردم را به سخره گرفتن منظورم افتتاحيه جشنواره بود .
آخرین اخبار