به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، سمیه دلفیه مسئول برگزاری این جشنواره هدف از برگزاری این جشنواره را شناخت غذای سالم و گسترش فرهنگ غذاهای بومی عنوان کرد.
وی تصریح کرد: در این جشنواره که 100 نفر از بانوان شهر گوریه دست پخت خود را به نمایش گذاشتند و کارشناس تغذیه، کارشناس بهداشت و پزشک عمومی آموزش های لازم را در جهت شناخت و پخت یک غذای سالم ارائه دادند.
دلفیه افزود: متاسفانه امروز جامعه و جوانان ما به سمت وسوی غذای آماده و فست فود سوق داده و غذاهای محلی سرشار از مواد غذایی مفید به دست فراموش سپرده شده اند.
در پایان این جشنواره نیز به 32 نفر از شرکت کنندگان که بهترین و سالم ترین غذا را پخت کرده بودند جوایزی از طرف شهرداری گوریه و بخشداری شعیبیه اهدا گردید.
بخش شعیبیه به مرکزیت شهرگوریه با جمعیت بالغ بر 22 هزار نفر از توابع شهرستان شوشتر محسوب می شود.
انتهای پیام/ف