به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فلافل یکی از انواع غذاهای حاضری به حساب می آید. مخصوصا این روزها که وقت خانه تکانی است، احتمالا زیاد به دردتان می خورد. واقعا تهیه این دست پیچهای لبنانی کلاسیک، راحت است.
آشنایی با روش تهیه دست پیچهای فلافل اسپایسی
مواد لازم :
روغن سبزيجات: 2 قاشق سوپخوري
پياز كاملا ريز شده: يك عدد
سير كاملا ريز شده: يك حبه
نخود پخته يا كنسرو شده: 400 گرم
پودر زيره و گشنيز: هر كدام يك قاشق چايخوري
برگ خرد شده گشنيز: 2 قاشق غذاخوري
زرده تخممرغ: يك عدد
آرد ساده: نصف پيمانه (75 گرم)
روش تهيه:
1. يك قاشق سوپخوري روغن را درون تابهاي روي حرارت متوسط، قرار دهيد.
2. سير و پياز را به درون تابه اضافه كرده و 3- 2 دقيقه آنها را هم زده تا نرم شوند.سپس آنها را درون يك همزن ريخته و نخود، ادويه، گشنيز، زرده تخم مرغ، نمك و فلفل را به آنها اضافه كرده، دستگاه را روشن كنيد تا خوب با هم مخلوط شوند.
3. دستهايتان را آغشته به آرد كنيد و از مخلوط، كوفته قلقليهايي به قطر 5 سانتيمتر تهيه كرده و آنها را درون يك بشقاب، به مدت 30 دقيقه در يخچال قرار دهيد.
4. يك قاشق سوپخوري از روغن باقيمانده را درون يك تابه نسوز ريخته و آن را روي حرات متوسط - زياد قرار دهيد.
5. هر طرف فلافلها را حدود 2- 1 دقيقه يا تا زماني كه طلايي رنگ شوند حرارت دهيد.
6. بگذاريد فلافلها كمي خنك شوند.
7. در هر دست پيچ سه عدد از فلافلها را قرار داده و در صورت تمايل آنها را همراه با سالاد، ماست، سس گوجه فرنگي ميل كنيد.
منبع: همشهری آنلاین
انتهای پیام/