به گزارش
حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ دکتر ناصر سیمفروش، رئیس گروه قرآن و عترت فرهنگستان علوم پزشکی در نشست خبری سومین همایش قرآن، عترت و سلامت که صبح امروز 18 بهمن در مجمع عمومی فرهنگستان علوم پزشکی تهران برگزار شد، اظهار داشت: این همایش ویژه جامعه پزشکی بوده و در روزهای 29 و 30 بهمن به میزبانی دانشگاه پزشکی بقیهالله برگزار میشود.
وی ادامه داد: از قدیم علم طب در کشور ما با حکمت و معنویت عجین بوده و وظیفه پزشک است که با فرهنگ و حکمت آشنا شود، ما از نمونه ناب فرهنگ که متعلق به اسلام و سیره ائمه اطهار(ع) است در کشورمان بهرهمندیم.
رئیس گروه قرآن و عترت فرهنگستان علوم پزشکی افزود:در اساسنامه فرهنگستان ترویج فرهنگ قرآنی در بین پزشکان مورد تأکید قرار گرفته ولی امروزه به دلیل حجم مشغلههای پزشکان که مردم جامعه ما تنها با بخشی از سختی و پرمسئولیت بودن زندگی یک پزشک آشنا هستند که سعی داریم در این همایش راههای برطرف کردن خلأهای معنوی در زندگی پرمشغله آنان را برطرف سازیم.
سیمفروش ادامه داد: برگزاری این همایش در گروه قرآن و عترت فرهنگستان تصویب شده و هر ساله در حال برگزاری آن هستند اما هنوز آن چنان که زیبنده نام قرآن و عترت باشد کاری صورت نگرفته است.
وی افزود: سعی داریم همه اعضای جامعه پزشکی را هر چه بیشتر با احکام اسلامی آشنا کنیم و توجه پزشکان را به بحث تعالی جمعیت جلب و راهکارهای قرآنی آن را بررسی کنیم.
رئیس گروه قرآن و عترت فرهنگستان علوم پزشکی گفت: مباحث فقهی پزشکی بانوان که یکی از چالشهای مهم پیشرو است به صورت ویژه در همایش مورد بررسی قرار میگیرد، به دنبال راهکارهایی هستیم که درمان بیمار خانم را یک پزشک خانم به عهده داشته باشد.
دکتر سیمفروش تصریح کرد: هیچ درجهبندی برای رعایت مسائل اسلامی در بیمارستانهای کشور وجود ندارد و وزارت بهداشت باید نمرهای برای اجرای احکام شرعی توسط بیمارستانها درنظر بگیرد.
رئیس قرآن و عترت فرهنگستان علوم پزشکی بیان کرد: قرآن پژوهی و تدبر در آیات آسمانی از محورهای بحث در این همایش خواهد بود و همچنین تکریم از برترینهای قرآنی جامعه پزشکی و هماندیشی در ارتباط با بحثهای اجتماعی مثل تعالی جمعیت و تغذیه از دیدگاه قرآن و عترت را خواهیم داشت.
انتهای پیام/