پیام رجایی در گفتگو با خبرنگار
سایر حوزههای گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره شرایط رشته اهداف پروازی در ایران و اینکه ملی پوشان تا چه اندازه در آخرین مسابقات شانس سهمیه المپیک داشتند تصریح کرد: اهداف پروازی در یک سال اخیر با شیوهای جدید طراحی میشود و بسیاری از قوانین تغییر پیدا کرد به طوری که ملی پوشان میتوانند مربیشان را خودشان مشخص کنند.
وی ادامه داد: تاکنون این روش نتایج مثبتی برای تیم ملی نداشته است در صورتی که اهداف پروازی در چند سال اخیر پر مدالترین رشته تیراندازی بود.
رجایی گفت: بهتر است اول ورزش را بشناسیم تا به یک شیوه اجرایی دست پیدا کنیم، سیستم اهداف پروازی مشکل دارد تا وقتی که به یک خط مشی واحد نرسد نمیتواند به هدف خودش برسد.
مربی سابق تیم ملی اظهار داشت: فدراسیون هیچ وقت بین رشتههای تفنگ و تپانچه و اهداف پروازی تبعیض قائل نشده است و اگر این رشته در چند مسابقه نتوانست سهمیه بگیرد و عملکرد قابل دفاعی داشته باشد ارتباطی به برنامههای فدراسیون ندارد.
وی افزود: هرگاه خانواده اهداف پروازی به یک نظر واحد که مبتنی بر علم و تجربه و درک وضعیت موجود باشد دست یابد میتوان به آینده امیدوار بود و این برنامهریزیها باید براساس امکانات و شرایط باشد.
رجایی افزود: اگر اهداف پروازی ایران برترین نباشد حداقل جزو مطرح ترین تیمهای آسیایی است برای رسیدن به قدرتش باید پراکندگی ذهن را از بین ببرد.
وی افزود: اهداف پروازی امسال چند اعزام داشت اما متاسفانه نتوانست به هدفش برسد در مسابقات هند نیز با اینکه عزیزیان فینالیست شده بود به دلیل آشنا بودن با قوانین جدید اهداف پروازی و کمبود امکانات با وجود ثبت یک رکورد بالا نتوانست سهمیه المپیک بگیرد.
همه عوامل در نتیجهگیری یک ورزشکار موثر است و تا وقتی که یک جمعبندی نرسیم هیچ برنامهای پاسخگو نخواهد بود.
وی درباره اینکه استعدادیابی چه اندازه در اهداف پروازی صورت میگیرد گفت: استعدادیابی بخش عمدهای از برنامهها در تمام رشتههای ورزشی است برخی رشتهها وابستگی به قدرت بدنی دارند اما تیراندازای این گونه نیست، در کنار آمادگی جسمانی هر چقدر تجربه میادین و حضور پیوسته در تیراندازی بیشتر باشد در نتیجهگیری تاثیرگذار خواهد بود.
انتهای پیام/