به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ نویسنده این مطالعه، مریم فروید در ملاقات با دانشمند دانشگاه هاروارد گفت: در بیشتر مطالعات قبلی ارتباط بین فیبر و سرطان سینه در زنان مورد بررسی قرار نگرفته و مطالعه ای با این مضمون دیده نمیشود.
به گفته نویسنده مریم Farvid، بازدید دانشمند در دانشگاه هاروارد T.H. مدرسه چان بهداشت، اکثر مطالعات قبلی بررسی ارتباط بین مصرف فیبر و خطر سرطان پستان شده اند "غیر قابل توجه است." او اشاره می کند که هیچ یک از این مطالعات نگاهی به رژیم غذایی در دوران نوجوانی و جوانی نداشته اند اما به نظر می رسد که این دوران ارتباط نزدیکی با عوامل خطر ابتلا به سرطان سینه همراه است.
برای پر کردن این شکاف پژوهشی، تیم تحقیقاتی به مطالعه تجزیه و تحلیل داده های بدست آمده از 90 هزارزن ازبخش پرستاران بهداشت پرداختند.
اطلاعات در مورد رژیم غذایی مصرفی انها از طریق پرسشنامه در سال 1991 وپس از آن هر 4 سال یک بار تکمیل و جمع آوری شد، در این زمان زنان 27 تا 44 سال سن داشتند و در سال 1998 این زنان پرسشنامه ای را درخصوص مواد غذایی مصرفی خود دردوران دبیرستان تکمیل کردند.
فروید وهمکارانش مصرف فیبر در رژیم غذایی زنان را مورد تجزیه و تحلیل قرارداده و آمار ابتلا به سرطان سینه در میان آنها را ارزیابی کردند.
گفتنی است، 1زن ازهر8 زن در ایالات متحده سرطان در طول عمر خود با سرطان سینه دست و پنجه نرم می کند. دانشمندان تخمین زده اند امسال در حدود 40 هزار زن از سرطان سینه می میرند در حال حاضر حدود 2.8 میلیون نفر از که در گذشته به سرطان سینه مبتلا بودند وجود دارد.
پس از سرطان پوست، سرطان سینه در میان زنان آمریکایی شایع ترین سرطان است. انتظار می رودکه امسال بیش از246 هزار زن در ایالات متحده این سرطان در آنها تشخیص داده شود.
بر اساس این یافته های این تیم تحقیقانی نشان داده شد که زنان جوان که نگران ابتلا به سرطان سینه هستند با افزایش مصرف فیبر می توانند خطر ابتلای به این سرطان شایع را کاهش دهند.
هر 10 گرم فیبر در رژیم غذایی روزانه معادل یک سیب و دو برش نان گندم کامل 13 درصد خطرابتلا به سرطان سینه را در مقایسه با زنانی که در اوایل دوران بلوغ فیبر کمی مصرف کرده بودند کاهش می دهد. مصرف فیبر بالا در این زنان خطر ابتلا به سرطان سینه را بین 12 تا19 درصد کاهش داده است.
مصرف فیبر بالا در دوران بلوغ به طور کلی16 درصد خطر ابتلا به سرطان و 24 درصد خطرابتلا به سرطان سینه قبل از یائسگی را کاهش می دهد.
محققان تصریح کردند: منبع غنی فیبردر میوه ها و سبزیجات است به نظر می رسد که فیبر بالا با کاهش سطوح استروژن در خون که یک عامل خطرناک در ایجاد سرطان سینه است به کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه کمک می کند.
نویسندگان ارشد این تحقیق، والتر ویلت واستاد فردریک جان در دانشگاه هاروارد با نتایج بدست آمده اظهار کردند: در مطالعات دیگری اثبات شده است که که بافت سینه به خصوص در دوران کودکی و نوجوانی تحت تأثیر مواد سرطان زا است و شواهد حاکی از ان است که در حال حاضر آنچه که ما فرزندان ما در کودکی و نوجوانی مصرف می کنند یک عامل مهم در ابتلا به سرطان در آینده است.
انتهای پیام/