به گزارش خبرنگار
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،شرکت های هرمی نام و عنوان غریبه ای نیستند،فراموش نمی شود،کلاهبرداری ها،اخاذی ها،گروگان گیری ها،جنایات و قتل هایی که برای یک مشت پول در قالب شرکت های هرمی حادث شد.
چه بسیار خانواده هایی که فرو پاشیدند،چه بسیار آینده جوانان و نوجوانانی که خاکستر شد،با این هدف و رویا که ره صد ساله را یک شبه بپیمایند.
با تلاش نیروهای امنیتی،اطلاعاتی و انتظاماتی،اطلاع رسانی های مکرر در قالب گزارش،خبر،فیلم،سریال و...این معضل جدی که با چپاول و کلاهبرداری های بسیار،بخشی از مردم را درگیر خود ساخته بود به انزوا رفت و مدت ها نام،نشان و صدایی از آن شنیده نمی شد.
اما چندی پیش،عباس جعفری دولت آبادی،دادستان تهران،طی هشداری از فعالیت دوباره شرکت های هرمی خبر داد و از دستگاه های انتظامی خواست که دقت نظر خود را همچون گذشته بر فعالیت شرکت های مذکور متمرکز کنند،شرکت هایی که به عقیده دادستان تهران،با جذب جوانان ،زمینه جداسازی آنها از خانواده و درگیر شدن در فعالیت های مجرمانه را فراهم می کنند.
اگرچه دادستان تهران توضیح و تشریح بیشتری در این خصوص ارائه نکرد اما همین هشدار کافی است تا توجهات به فعالیت دوباره شرکت های کلاهبرداری مجددا جلب شود.
**گلدکوئیست و گلدماین با نام و نشانی جدیدگزارشات و اخبار منتشره در برخی از رسانه ها،موید تغییر نام و نشان شرکت های هرمی گلدکوئیست و گلدماین به عناوین جدید اما با همان درون مایه شوم و ننگین است.
البته تفاوت هایی میان فعالیت مجدد این شرکت ها در شرایط فعلی با آنچه که در گذشته از سوی چنین مجموعه هایی مشاهده می شد،وجود دارد.
ظاهرا این بار،شرکت های هرمی به زیر مجموعه های خود صرفا وجه نقد پرداخت نمی کنند بلکه کالاها و محصولاتی را نیز مدنظر قرار می دهند تا به زیر مجموعه های خود ارائه و واگذار کنند و پشت آن نیز ادعایی طراحی کرده اند با این مضمون که بالاترین کیفیت و بی رقیب ترین کالاها و محصولات را در اختیار دارند.
برترین هایی که آنها به آن اشاره می کنند چندان غریبه به نظر نمی رسند،زیرا در قالب خیالی چنین صفت هایی بود که قریب به یک دهه پیش،زندگی بسیاری از جوانان،نوجوانان،زن و مرد را نابود ساخت.
**مجازات شرکت های هرمی در ایران برای صدر تا ذیل فعالان این عرصهقانون برخورد و مقابله با شرکت های هرمی برای نخستین بار در اواخر بهمن ماه سال 1384 ابلاغ شد، این قانون با الحاق یک بند،تبصره و قانون تحت عنوان مجازات اخلال گران در نظام اقتصادی کشور به تصویب رسید.
پیرو این مصوبه،کسانی که فعالیت آنها از مصادیق اخلال در نظام اقتصادی کشور تشخیص داده شود،مفسد فی الارض هستند که مجازات اعدام برای آنها در نظر گرفته می شود.
برای فعالان این عرصه که با مقصود اخلال در نظام اقتصادی کشور فعالیت نمی کنند و صرفا انگیزه های مادی و شخصی آنها را به این مسیر کشانده،حبس 5 تا 20 سال و تا 74 ضربه شلاق در ملا عموم در نظر گرفته می شود.
برای فعالان خرد و جزئی نیز حبس 6 ماه تا 3 سال تعیین شده است و پرداخت جزای نقدی،بازگرداندن دو برابر مال نامشروع کسب شده از دیگر مجازات هایی است که برای این فعل مجرمانه تعریف شده است.
** از سودای تحولی نو و عظیم تا سقوط به گرداب بزه و ناهنجاریکارشناسان معتقدند عامل اصلی گرایش و تمایل برخی از جوانان به جذب و فعالیت در چنین مجموعه هایی ناشی از احساس نیاز به تحول است.
به عبارت دیگر سودای زندگی مرفه و برخورداری از امکانات رفاهی متعدد از عوامل اصلی سوق پیدا کردن جوانان به گرداب مورد اشاره است.
البته پشت پرده چنین فعالیت ها در مراتب بالانشین متولی در گلدکوئیست و گلدماین صرفا به مسائل اقتصادی خلاصه نمی شود بلکه اهداف شوم و ویرانگر دیگری نیز در اذهان بالانشینان و مدیران این شرکت ها مشاهده می شود و به واقع هدفی جز تخریب و ویرانی اقتصادی کشور را در سر نمی پرورانند.
به نظر می رسد در چنین شرایطی باید در دو عرصه سلبی(برخورد قهری)و ایجابی(فرهنگ سازی و آگاهی بخشی)به نحوی دقیق،هدفمند و قاطع ورود کرد، قاطعیتی که مشابه آن در طول 10 تا 15 سال گذشته از سوی ماموران خدوم انتظامی و امنیتی کشور مشاهده و اعمال شد و سکوت و به انزوا رفتن چندین ساله این جریان در ظاهر اقتصادی نیز موید بر خورد هوشمندانه دستگاه های مذکور بود.
بطور یقین آگاه سازی و اطلاع رسانی مجدد به جامعه و جوانان مولفه ای حائز اهمیت است که تاثیر گذاری آن برای پیشگیری از هر گونه لغزش در حوزه مذکور غیر قابل انکار است و البته در کنار آن برخوردهای جدی، قاطعانه و سلبی از دیگر راه کارهای موثری است که ریسک عضویت در چنین شرکت هایی را بالا می برد.
انتهای پیام/
خدا رو شاکرم که خرید اجباری یا همون به اصطلاح فرهنگ سازی ۵ میلیونی رو انجام ندادم و قبل از اینکه دیر بشه اومدم بیرون
دوستان حواستون باشه ولتون نمیکنن دیگه.
۵ نفری اومده بودن دم خونه ما یک ساعت منتظر بودن تا با بحث و دعوا رفتن
محصولاتشون فوق العاده گرونه و کیفیتش مثل معمول بازار
پس گول نخورید
الان شرکت بادران هرمی یا نه؟؟؟
لطفا بگید
طوریکه حدود 80 درصد تولیدات داخلی هستند و در این بستر نامناسب تولید در حال گسترش خطوط تولید هستند.
ازمسولان هم میخواهیم پیگیری کنن
اگر واقعا از هرمی بودن اینجور شرکتا میترسید و میخواید به اطمینان برسید زنگ بزنید وزارت صنعت معدن تجارت
من یکی از اعضای شرکت بادران گستران هستم کسی که جزؤ اولین ها نبودی اما کلی سود کرده چه مالی و چه از خیلی جوانب دیگه من حرفم اول با کساییه که با هرمی جلوه دادن این تجارت قصد تخریبش رو دارن فقط میتونم اینو بگم که حداقل یه مقدار مطالعه کن
شرکت های بازاریابی شبکه ای مثل بادران و بیز و... کاملا قانونی هستند و در راستای اقتصاد و تولید ملی حرکت میکنند.
من تازه یه جلسه برا فعالیت تو شرکت بادران گستران شرکت کردم ولی هر چی راجع به بازاریابی شبکه ای سرچ میکنم اثرات سوعش بیشتره..دوستان لطفا اگر کسی تجربه کار با این شرکت رو داره منو راهنمایی کنه..ممنون
من تازه یه جلسه برا فعالیت تو شرکت بادران گستران شرکت کردم ولی هر چی راجع به بازاریابی شبکه ای سرچ میکنم اثرات سوعش بیشتره..دوستان لطفا اگر کسی تجربه کار با این شرکت رو داره منو راهنمایی کنه..ممنون
من خودم عضو یکی از این شرکت ها بودم.اصلا از کیفیت های کالاهاش راضی نبودم
کاش مسئولین نظارتی روی کیفیت ها داشته باشن.
مرسی
شرکت های بازاریابی شبکه ای که با مجوز وزارت صنعت و معدن و تجارت و اصناف فعالیت می کنند کاملا قانونی بوده و در راستای اقتصاد کشور فعالیت می کنند و در گزارش شبکه دو و همچنین برنامه پایش راجع بش صحبت کردند و تایید شده هستند. چون ۴-۵ سال هست که این صنعت به صورت قانونی راه افتاده طبیعتا چالش های خودش رو داره و تا ی صنعت اصولی و بی نقص بشه مدتی زمان خواهد برد. ولی هنوزم که هنوزه شرکت های هرمی به صورت زیرزمینی فعالیت دارن و مراقب باشید تو دام هرمیا نیفتین. ولی ۱۴ تا شرکت که تو سایت وزارت صنعت معدن تجارت و اصناف مجوزهاشون هست قانونی هستند. که البته یکی از شرکت ها چون غیراصولی کار مرد مجوزش ابطال شد و این نشون دهنده ی اینه که نظارت کامل هست رو این موضوع.
اگر سوالی داشتید توی تلگرام پم بدید راهنماییتون کنم.
۰۹۲۱۴...۶۲۱
شرکت های بازاریابی شبکک] ایی جزو هرمی ها نیستند..
(بادران) به هیچ وجه هرمی و. کلاهبرداری نیست..
تاییدیه از تمام ارگانها دارد.
اگه توجه کنید پایین این page یه مطلبی گذاشته شده با عنوان[[.بازاریابی شبکه ایی ترفند شرکتهای هرمی درفضای سایر
09037...841]
بنده هم آدرماه توسط یکی ازبهترین دوستانم وبه بهانه امریه وبعدشم کارتوشرکت مپنا ب شرکت هرمی کیونت معرفی شدم..ایشون ازتابستون بهم زنگ میزد ولی طوری صحبت میکرد ک سوالای منو بی جواب میذاشت..ب اصطلاح خودمونی من توکف میذاشت(این استراتژی روبالاسری ها بهش میگفتن)من 10روز پیش اینابودم وخدامیدونه چ تاثیرات مخربی ازلحاظ روحی به من واردکردن..فقط کسی ک رفته میدونه چی میگم..فقط میگم خداودعاهای مادرم منوازدست اینا نجات داد..همشون روانشناسای حرفه ای توزمینه کلاهبرداری اند..ازرسانه ها خواهش میکنم بیشتراطلاع رسانی کنند..درضمن کیونت همون گلدکوئیست سابقه ک فقط پوست انداخته
تکلیف چه میشود آیا این شرکت ها غیر قانونی هستند یا خیر؟؟؟
مسلما با پیگیریهای شما و اطلاع رسانی آن به مردم موجب شفافیت بیشتر وآگاه سازی مردم میشود ، با تشکر
سخت ترین و بهترین و درامدزا ترین کار دنیاست
شرکتهای بازاریابی شبکه ای که فعالیتشون قانونیه.
زمین تا آسمون فرق دارن با هم!
مثلا شرکتی مث پنبه ریز هم اینطوریه؟؟
نتورک مارکتینگ چیه پس؟؟؟؟؟؟
میشه تفاوت شرکت های بازاریابی شبکه ای مجاز که مجوز خود را از وزارت صنعت معدن و تجارت در یافت کرده اند را با شرکت های هرمی توضیح بدید.
لطفا نظرم رو منتشر کنین چون این دو تا شرکت به اصطلاح بازار یابی شبکه ای( مشاغل خانگی) از 5 سازمان دولتی مجوز گرفتند و بیشترین توفیغ را در جذب افراد داشتن
لطفا در مورد این دو تا شرکت گزارش تهیه کنین
با تشکر
گزارشي درباره شركت هاي هرمي مبني بر غير قانوني بودن آن ها منتشر كرديد اين در صورتي است كه در ايران ١٤ شركت قانوني هرمي با همان مشخصات و فعاليت هاي هرمي موجود است. خواهشمند ام گزارشي در اين باره تهيه فرماييد. با تشكر