به گزارش
حوزه تئاتر گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری؛ شادی اسدیپور با بیان اینكه نمایش «وقتی زنجرهها شیهه میكشند» اثری تراژیك است، اظهار كرد: این نمایش با استفاده از بازیگر، عروسك و ماسك، داستانی از گذشته و امروز را بر صحنه به تماشا میگذارد.
این كارگردان جوان افزود: نمایشنامه این اثر- به نویسندگی محمود خسروپرست- در فضایی سیال و انتزاعی جریان دارد و در كارگردانی این اثر نیز كوشیدهام با بهرهگیری از عروسكها در كنار بازیگران، تصویری جذاب از دو دنیای متفاوت ارائه كنم.
وی اضافه كرد: داستان «وقتی زنجرهها شیهه میكشند» قصه آخرین بازماندههای خاندان قاجار است. پسری كه آخرین شازده نامیده میشود و قدرت حركت و تكلم ندارد یكی از این بازماندههاست و عمه خانم- سرپرست شازده- میكوشد تا حیات این نسل را با وارد كردن پرستاری جوان به عمارت تداوم بخشد. پرستار، دختری امروزی است كه با ورود به عمارت قجری پا به دوران گذشته میگذارد.
این دانشآموخته هنرهای نمایشی خاطرنشان كرد: پروژه تولید این نمایش از اردیبهشت ماه سال جاری آغاز شد و گروه ما، 10 ماه به طور مداوم و مستمر بر روی طراحی صحنه و لباس و عروسكها كار كرده است. عروسكهای نمایش در ابعاد و قوارهی انسانی طراحی و ساخته شدهاند و فكر میكنم از این نظر برای مخاطبان جذابیت ایجاد كنند.
اسدیپور با اشاره به موفقیت متن نمایشش در هفدهمین جشنواره تئاتر دانشگاهی گفت: متن این نمایش، متنی جذاب است كه در هفدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر دانشگاهی ایران موفق به كسب جایزه اكبر رادی شد. من متن اثر را خیلی دوست دارم و وقتی اولین بار این نمایشنامه را خواندم به نوعی بخشی از دغدغههای خود را در آن یافتم. در نمایشنامه دیالوگی هست با این مضمون كه «هیچ چیزمان به هیچ چیزمان نمیآید!» به نظر من حرفهای زیادی در این تك جمله نهفته است كه میتوان با تماشاگر در میان گذاشت.
وی توضیح داد: كلیه عناصر صحنه و عروسكهای نمایش با هم هارمونی دارند ولی این آدمهای نمایشاند كه هارمونی و اشتراكی بینشان دیده نمیشود! این تضاد به مخاطب یادآوری میكند كه در مقاطعی از زندگی، عملی كه برای رسیدن به هدفی انجام میدهند پوچ و بیمحتواست. این موضوع برآمده از عدم شناخت انسانهای نمایش نسبت به خودشان است؛ گویی كه با خود غریبهاند و در جایگاهی قرار گرفتهاند كه به آن تعلق ندارند.
اسدیپور در پایان صحبتهای خود به پُر خرج بودن نمایش خود اشاره كرد و گفت: به جرئت میتوانم بگویم كه این نمایش از پُر هزینهترین آثار دانشجویی است كه تاكنون به صحنه رفته است. با اینكه گروه ما دانشجویی است اما نگاهمان كاملا حرفهای بوده و در تولید نیز تمامی اكسسورها، لباسها به اضافه ماسكها و عروسكها، اختصاصا برای این اثر طراحی و آماده شدهاند. همچنین به جای استفاده از موسیقیهای انتخابی، اثری مختص به این نمایش نوشته و آهنگسازی شده است. البته كلیه عوامل نمایش از دانشجویان و دانشآموختگان هنرهای نمایشی هستند كه بدون چشمداشت مالی و فقط به عشق هنر تئاتر با این پروژه همراه شدهاند. نمایش من گرچه چهره ندارد اما معتقدم دقت و وسواسی كه در كلیه مراحل آماده سازی آن صرف شده، تضمین كننده موفقیتش خواهد بود.
نمایش «وقتی زنجرهها شیهه میكشند» به نویسندگی محمود خسروپرست، كارگردانی شادی اسدیپور و تهیهكنندگی علی منجزیپور از روز سهشنبه- 27 بهمنماه ساعت18:30- طی مراسمی با حضور هنرمندان تئاتر و اساتید دانشگاهی، با حمایت مركز هنرهای نمایشی حوزه هنری در تماشاخانه مهر به روی صحنه میرود.
گفتنی است، نمایش «وقتی زنجرهها شیهه میكشند» به مدت ده شب در تماشاخانه مهر به روی صحنه خواهد بود. علاقهمندان برای تهیه بلیت میتوانند با شماره تلفنهای 84172068 و 09212975982 تماس حاصل نمایند.
تماشاخانه مهر در ساختمان حوزه هنری به نشانی خیابان سمیه، تقاطع خیابان حافظ واقع است.
انتهای پیام/