به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، یکی از وسایل مهم برای این ترشی برگ شلغم است که دارای خواص زیادی است و با مقداری از دانه های گیاهی و خمیرترش مخلوط می شود.
کرمانی ها برگهای شلغم را ریز خرد کرده و با مقداری نمک و آب جوش خوب ورز می دهند تا برگ شلغم اب بیندازد سپس بلغور گندم پخته و داغ است داخل برگها می ریزند پیازهای خرد شده وسیاه دانه ،تخم شوید وکسرک را ریخته مخلوط می کنند ودر اخر دوباره خمیر ترش حل شده را اضافه و درب ظرف را به مدت سه تا پنج روزمی بندد تا جا بیفتد بعد از ان در یخچال نگهداری می کنند.
این ترشی سرشار از آنتی بیوتیک است وبرای فصل زمستان بسیار مقوی است.
انتهای پیام/
ما مثل شما شیشه راپر کردیم متاسفانه گاز برداشتن وشیشه را ترکوندن