به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، این سوغات خوشمزه کرمان در انواع مختلف تهیه می شود و مردم کرمان بیشتر برای اعیاد و تولد نوزادان آن را تهیه می کنند.
قاووت تشکیل شده از تخم خرفه –تخم کاهو- بذرکتان –کنف- سیاهدانه – موردانه- تخم گشنیز - کنجد- تخم آفتابگردان- بادیون- زنجبیل –دارچین- جدوا- فلفل سیاه- تخم خشخاش- گندم – جو – قهوه - هل باد –هل رسمی- تخم خربزه و شکر.
زنان هنرمند کرمانی ابتدا تمامی مواد را خوب شسته وخشک می کنند و بعد آنها رابه صورت جداگانه بو می دهندو بعد که مواد سرد شدند با شکر به آسیاب می برند و آنها را پودر می کنند پودر حاصل قاووت خوشمزه کرمان است.
قاووت مخلوط، پسته ای، نخودی ، نارگیلی، خشخاشی و... نمونه هایی از این هنرمندی خوشمزه کرمانی ها است.
قاووت کرمانی سرشار از خواص گیاهان است و کرمانی ها معتقدند قاووت داروی خوبی برای کم خونی وکم بنیه بودن است.
انتهای پیام/