قاووت یکی از پر خاصیت ترین تنقلات کرمان است که سرشار از خواص ارزشمند گیاهی است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، این سوغات خوشمزه کرمان در انواع مختلف تهیه می شود و مردم کرمان بیشتر برای اعیاد و تولد نوزادان آن را تهیه می کنند.

قاووت تشکیل شده از تخم خرفه تخم کاهو- بذرکتان کنف- سیاهدانه موردانه- تخم گشنیز - کنجد- تخم آفتابگردان­- بادیون- زنجبیل دارچین- جدوا- فلفل سیاه- تخم خشخاش- گندم جو قهوه - هل باد هل رسمی- تخم خربزه و شکر.

زنان هنرمند کرمانی ابتدا تمامی مواد را خوب شسته وخشک می کنند و بعد آنها رابه صورت جداگانه بو می دهندو بعد که مواد سرد شدند با شکر به آسیاب می برند و آنها را پودر می کنند پودر حاصل قاووت خوشمزه کرمان است.

قاووت مخلوط، پسته ای، نخودی ، نارگیلی، خشخاشی و... نمونه هایی از این هنرمندی خوشمزه کرمانی ها است.

قاووت کرمانی سرشار از خواص گیاهان است و کرمانی ها معتقدند قاووت داروی خوبی برای کم خونی وکم بنیه بودن است.

انتهای پیام/

برچسب ها: قاووت ، گیاهی ، کرمان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار