آش رشته کرمانی یکی از خوشمزه ترین و اصیلترین آشهای رشته در بین دیگر آش های ایرانی است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، برای تهیه این آش مقداری رشته ریز ، سبزی آشی شامل تره ،جعفری، گشنیز،شوید ،اسفناج و برگ چغندر را تهیه کرده ،قلقلی های ریز(گوشت چرخ شده همراه با پیازرنده شده،آرد نخود وادویه ونمک را ورز داده وسرخ می کنیم وسپس در شربت سنجبین قرارداده وگوشه ای می گذاریم.

برای تهیه این آش ابتدا سبزی را در آب از قبل جوش آمده می ریزیم تا بپزد سپس حبوبات را نیز که شب قبل خیسانده وپخته ایم در آش می ریزیم در آش کرمانی از چغندر و سبزیجات کوهی زیادی نظیر پیازچه کوهی، برگ کرفس کوهی، پونه کوهی و... استفاده می شود.

بعد از این مراحل رشته را اضافه کرده و در انتهای کارکه آش جا افتاد با سیرداغ و نعنا داغ تزئین کرده و در صورت دلخواه را کشک ویا سکنجین میل می کنیم .

کوفته قلقلی های آماده را نیز به همراه خلال بادام تفت داده شده برسرسفره آش می گذاریم.و یا درانتهای کار در آش ریخته می گذاریم جا بیفتد.

در استان کرمان هرمنطقه آش رشته مخصوص به خود را دارد.

انتهای خبر/ح


برچسب ها: آش ، کوفته ، سبزی ، کرمان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار