به گزارش
حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ستاد خبری جشنواره «روحانی و سینما»؛ تینا پاکروان کارگردان جوان سینمای ایران در پاسخ به این سوال که نشان دادن یک روحانی در آثار سینمایی چه چالشها و فرصتهایی در پی دارد، گفت: من در این خصوص تخصص و تجربه لازم را ندارم؛ اما به هر حال فکر میکنم که یک روحانی هم مانند سایر آحاد مردم، هم جنبه های مثبت و هم منفی دارد. وقتی با انسانها به عنوان یک انسان برخورد کنیم و تمام زوایای شخصیتی آنها را نشان دهیم، فرقی نمیکند که پزشک باشد یا روحانی؛ مردم با آن شخصیت ارتباط برقرار میکنند.
وی با تاکید بر اینکه حتی برای نقد آثاری از این دست علم کافی ندارد، بیان کرد: باز هم تاکید میکنم که اگر به یک انسان مثل یک انسان پرداخته شود نه یک موجود فرازمینی یا متفاوت، می توان ارتباط مردم را با آن آسانتر کرد. چراکه مردم با شخصیتی از جنس خودشان راحت تر برخورد میکنند.
کارگردان فیلمهای سینمایی «خانوم» و «نیمه شب اتفاق افتاد» که دارای سابقه نقد فیلم و ژورنالیسم هم هست، در پاسخ به این سوال که آیا آثار خارجی به ویژه غربی در نمایش کشیشان (روحانیون) موفق تر هستند یا آثار داخلی ما؟ گفت: هر دو ضعف و قدرت هایی دارند و به همین دلیل نمی توان به صورت کلی در این خصوص صحبت کرد. برخی از فیلم های غربی هم هستند که واقعا اگزجره و غلوآمیز برخورد میکنند. اگر به صورت مشخص و مصداقی، فیلمها بررسی شوند راحت تر و دقیق تر می توان در مورد آنها نظر داد.
دومین دوره جشنواره «روحانی و سینما» 27 فروردین در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/