وبسایت پی بی اس در گزارشی به بررسی وضع دشوار انتقال پول از ایران برای شهروندان ایرانی-آمریکایی ساکن آمریکا پرداخت.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ وبسایت پی بی اس در گزارشی نوشت: آمریکا بیش از 30 سال است که تحریم های زیادی علیه ایران اعمال کرده است. با وجود اینکه برخی از این تحریم ها با توافق هسته ای ماه ژانویه (یک ماه پیش) لغو شده است، قوانین مربوط به نحوه تعامل مردم آمریکا با ایران همچنان ثابت باقی مانده است. اینگونه قوانین نه تنها ایران را تحت فشار قرار داده، بلکه برای بسیاری از افراد ایرانی-آمریکایی ساکن آمریکا نیز مشکلاتی ایجاد کرده است. "ایوت فلیشیانو،" خبرنگار نیوز اَوِر با یک ایرانی-آمریکایی به نام "محمود رضا بانکی" مصاحبه کرده است.

خبرنگار در خصوص این فرد ایرانی-آمریکایی گفت: زمانی که مأموران محمود رضا بانکی را در سال 2010 در آپارتمانش دستگیر کردند، وی فکر کرد مأموران اشتباهی مرتکب شده اند. وی در سال 1994 در 18 سالگی برای تحصیل به آمریکا مهاجرت کرد و دکترای رشته مهندسی شیمی را دریافت کرد. دادستان های فدرال گفته بودند محمودرضا بانکی در سه سال گذشته بیش از سه میلیون دلار از خانواده اش در ایران پول دریافت کرده است. دادستان ها این انتقال پول را نقض قوانین تحریم تجاری ایران تشخیص داده بودند. 

محمود رضا بانکی به زمان بازداشت خود اشاره کرد و گفت: دهها مأمور به آپارتمان من حمله کردند. من را به دیوار تکیه دادند و به من دستبند زدند. سپس مرا با خود بردند. حالا باید شبها را در سلول های زندان می گذراندم.

خبرنگار: برای بسیاری از افرادی که برنامه ما را تماشا می کنند 3 میلیون دلار مبلغ زیادی است. پدر و مادر شما در ایران چه کاره هستند و چگونه این مبلغ را بدست آوردند؟

بانکی: این پولی بود که خانواده ام با گذشت سالها با سرمایه گذاری در شرکت عمویم جمع آوری کرده بودند.

خبرنگار: به دلیل تحریم های تجاری علیه ایران، خانواده وی مجبور شدند از یک سامانه انتقال پول در خاورمیانه و آسیای جنوبی استفاده کنند که شامل تحریم های آمریکا نمی شود. سپس از یک دلال برای تحویل پول استفاده کردند. بانکی پذیرفته بود که این پول از یک سامانه انتقال قانونی منتقل شده است؛ اما استفاده از دلال ها را نپذیرفت. بانکی پس از محاکمه به 30 ماه حبس محکوم شد. محمود رضا بانکی تنها یک نمونه از افرادی است که قربانی قوانین سخت آمریکا علیه ایران شده است.

"اریک فراری،" حقوقدان و وکیل آمریکایی گفت: دریافت پول از خانواده افراد در ایران نباید غیرقانونی پنداشته شود. پس از بازداشت بانکی، تعداد زیادی از افراد ایرانی-آمریکایی با نگرانی با من تماس می گرفتند. افرادی که از خانواده های خود در ایران پول دریافت می کردند باید این مسیرهای حقوقی را طی می کردند.

انتهای پیام/
 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار