به گزارش خبرنگار
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد حقانی رئیس کمیته محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران در دویست و چهل و سومین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران با بیان این که هزار هکتار از زمین های حریم و خارج از حریم تحت عنوان تعاونی مختلف در اختیار برخی از افراد قرار گرفته است، اظهار داشت: بین 20 الی 30 تعاونی زمینها واگذار شده و به همین منظور با مشکلات زیادی مواجه شده ایم و هر روز تعداد زیادی در این خصوص به ما مراجع می کنند.
رئیس کمیته محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران با بیان این که در قرچک، سوهانک، دارآباد، ولنجک، رحمان آباد، کمال آباد و مرادآباد و همچنین اراضی سرخ حصار و شهرک زیتون زمینهایی واگذار شده است، تصریح کرد: اراضی سرخ حضار و شهرک زیتون 240 هکتار مساحت دارد و از مناطق حفاظت شده مورد نظر سازمان حفاظت محیط زیست است که مردم این منطقه به دلیل خرید زمینها بلاتکلیف هستند و به آنها گفته میشود که به جای این زمینها به شما در پردیس زمین داده میشود به همین دلیل است که خرید فروش این زمینها مشکلاتی برای ما به وجود میآورد.
وی به جنگل کاریهای اطراف تهران اشاره داشت و افزود: حاشیه شهر همیشه در معرض آسیب و تهدید قرار گرفته به همین دلیل اقدام به جنگل کاری در این منطقه شده است.
رئیس کمیته محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران اضافه کرد: به دلیل واگذاری زمینهای اطراف تهران به شهرداری منابع طبیعی شهر و استان تهران باید جدا از شهرداری نظارتی بر این زمینها داشته باشد.
وی با تاکید بر این که حریم در تهران معنای خود را از دست داده است، بیان کرد: تعدادی از باغات تهران و بیش از هزار هکتار از اراضی اطراف تهران باید محافظت شوند.
حقانی با تاکید بر واردات و توزیع 4 هزار تن میوه قاچاق به شهر تهران افزود: این در حالی است که سیب و میوههای ما در شهرهای کشور در حال از بین رفتن هستند.
وی با بیان این که باید سامانهای برای جلوگیری از واردات و توزیع میوه قاچاق طراحی شود،گفت: این امر باید بر اساس سازمان میوه و تره بار انجام شود تا میوههای قاچاق در میدان مرکزی دست به دست نشود.
انتهای پیام/