به گزارش
حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران، بی بی گل غنی بانوی اول افغانستان که در محل قدردانی از برنامه "سارندویی افغان" در کابل صحبت می کرد، بر وحدت و هماهنگی و همکاری میان مردم و نهادهای رضاکارانه کشور تاکید ورزید.
خانم غنی افزود: " سارندویان بدون تبعیض به مردم خدمت می نمایند و این مساله امید را برای مردم افغانستان زنده می کند در حالی هر کشوری مشکلات سیاسی و اجتماعی خود را دارد و از اقوام مختلف تشکیل شده است".
بانوی اول کشور تاکید ورزید: اگر مردم و نهادهای رضاکارانه اجتماعی وحدت داشته باشند می توانند افغانستان جنگ زده را دوباره آباد کنند.
نهادهای "سارندویی" که سابق به آن جامعه سارندویی گفته می شد، ۸۵ سال پیش از امروز در کشور به هدف کمک رسانی به مردم و جامعه تاسیس شده است؛ اما در این مدت فراز و نشیب داشته و اخیرا در سال ۱۳۸۰ خورشیدی دوباره احیا شده است.
جامعه سارندویی از جوانان و نوجوانان در پرورشگاه ها و مکاتب تشکیل شده و آموزش های کمک رسانی را فرا می گیرند.
محمد تمیم همکار، مسوول برنامه سارندوی افغان پارسا در این مورد گفت: " سارندوی یک نهاد اجتماعی غیر دولتی است که هدف آن تنها رسیدگی به مشکلات اجتماعی می باشد".
آقای همکار افزود: هم اکنون نهادهای سارندوی در ۱۳ ولایت با حدود ۲ هزار عضو فعال اند و تلاش می شود که در تمامی ولایت کشور این نهادها فعال شوند.
از سویی هم؛ کمال سادات معین امور جوانان وزارت اطلاعات و فرهنگ از جوانان کشور خواست که به نهادهای سارندویی شامل شوند و از کارهای غیر قانونی خود داری کنند.
سارندوی یک جنبش جهانی است که هم اکنون با بیش از میلیونها رضاکار در اکثر کشورهای جهان فعال هستند.
انتهای پیام/