گفتنی است، براساس جدیدترین پژوهشها در حدود 75 درصد از حجم مغز را آب تشکیل داده است و هنگامی که بدن دچار کم آبی میشود مغز افراد منقبض میشود.
بررسیها نشان میدهند براساس تحقیقات محققان ایالات متحده بر روی کودکان 9 الی 11 ساله دبستانی کم آبی میتواند در کاهش عملکرد آنها موثر باشد.
کم آبی همچنین میتواند باعث افزایش خستگی، سردرگمی و کاهش سطح هوشیاری در افراد نیز شود.
اما به محض مصرف مایعات حالت کاهش عملکرد ذهنی فوری از بین میرود.
کارشناسان براین اساس مصرف مایعات، خوراکیهای حاوی میوه های با بافت مایع را برای افزایش توان ذهنی به عنوان یک راهکار به والدین توصیه اکید میکنند.
پژوهشگران انواع میوه ها، سبزیجات، آبمیوههای طبیعی، گروه مرکبات از جمله نارنگی، پرتقال و گریپ فروت را برای حفظ میزان آب بدن و جلوگیری از به هم خوردن الکترولیز ارگانهای بدن مناسب میدانند.
مصرف میوههای آب دار در کنار نوشیدن آب و اجتناب از نوشابههای گازدار و شیرین میتواند علاوه بر تامین آب بدن مانع از افزایش قند خون و به تبع آن ابتلا به دیابت، چاقی و سایر بیماریها در بزرگسالی شود.
انتهای پیام/