غذاهای سالم را با نشانگر های رنگی در فروشگاه ها شناسایی کنید.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه برچسب گذاری موادغذایی تبادل اطلاعات بین تولید کننده و مصرف کننده است گفت : 700 محصول بسته بندی در استان تا کنون برچسب رنگی دریافت کردند.

مکرمی افزود: هدف از نشانگرهای رنگی کمک به مصرف کننده به منظور شناسایی ویژگی های تغذیه ای محصول با توجه به شرایط جسمی و نیازهای شخصی افراد است.

وی با بیان اینکه نشانگرها به سه رنگ سبز ، نارنجی و قرمز در فرآورده های خوراکی و آشامیدنی قابل شناسایی است گفت: محدودیت نداشتن مصرف با چراغ های سبز ، احتیاط در مصرف با چراغ های نارنجی و محدودیت در مصرف با چراغ های قرمز در برچسب محصولات غذایی قابل رویت است.

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت : سرکه ، قند ، آب آشامیدنی ومعدنی بسته بندی شده و شکر ونمک فله ای مشمول درج نشانگرهای تغذیه ای نمی شوند.

مکرمی افزود: درج هرگونه اطلاعاتی که باعث گمراهی مصرف کننده شود ممنوع است وجرم محسوب می شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: ساری ، غذا ، نشانگر ، تغذیه ، سالم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار