کرمانشاه؛

توصیه های بهداشتی در خصوص سوغات کرمانشاه

کارشناس مسئول بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه گفت: نان برنجی‌هایی که عمدتا با قیمت ارزان عرضه می‌شوند، علاوه بر کیفیت پایین، آلودگی‌های میکروبی بسیاری را نیزدارند.

به گزار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛بهمن خدادادیان گفت: در نان برنجی مرغوب از روغن حیوانی و زعفران استفاده می‌شود که هر دو این اقلام قیمت بالایی دارند، بنابراین قیمت نان برنجی‌های زعفرانی مرغوببالاست، بنابراین فروش ارزان نان برنجی زعفرانی که با روغن حیوانی هم درست شده، قطعا معقول نیست

وی گفت: قیمت هر کیلو زعفران هشت میلیون تومان است که متاسفانه شاهد هستیم که برخی از نان برنجی فروشی‌ها با خرید رنگ‌های شیمایی غیر مجاز به قیمت هر کیلو سه هزار تومان، اقدام به پخت نان برنجی با نامزعفرانی می‌کنند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر بیشترین تخلف در حوزه نان برنجی فروشی‌ها مربوط به نان برنجی زعفرانی است که به جای زعفران از رنگ در آن استفاده می‌شود و پیگیر هستیم تا این نوع نان برنجی با توجه به تقلبات عمده‌ای که در پخت آن به کار می‌رود، حذف شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.