به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ مجله خبری-تحلیلی «یو اس نیوز اند ورلد ریپورت» با انتشار گزارشی در پایگاه اینترنتی خود نوشت: «باب کورکر،» سناتور ایالت «تنسی» و رئیس کمیته روابط خارجی سنا، قصد دارد دولت اوباما را وادار کند با هرگونه فروش تسلیحات متعارف به ایران برخورد جدی انجام دهد. راهبرد جدید برای مجازات تهران بدلیل آزمایشهای اخیر موشکهای بالستیک شامل اعمال تحریمهای سهجانبه و تجدید لایحه تحریم ایران خواهد بود.
کورکر چندی پیش در مصاحبه با «صدای آمریکا» مدعی شد: «آزمایشهای اخیر تهران نقض قوانین بینالمللی است و واکنشی سریع و قاطع را میطلبد ... من معتقدم میتوان درخصوص اتخاذ اقدامی مناسب برای مقابله با فروش تسلیحات متعارف به ایران و آزمایش موشکهای بالستیک این کشور به توافق رسید.»
در ادامه گزارش ادعا شده است:آزمایشهای موشکی ایران بیشتر توجهات را به خود جلب کرده است. این در حالی است که گزارشهای اخیر درباره فروش جنگندههای «سوخو-30» و بالگردهای نظامی روسیه به این کشور، خشم کنگره را برانگیخته است. طبق مفاد توافق هستهای، ایران تا 5 سال آینده اجازه انجام چنین معاملاتی را ندارد، مگر با موافقت شورای امنیت سازمان ملل متحد. کورکر نگران آن است که دولت فعلی آمریکا بدلیل ترس از برهم خوردن «برنامه جامع اقدام مشترک» (برجام)، با نادیده گرفتن نقض قوانین، از اتخاذ اقدام تنبیهی مناسبی در این خصوص خودداری کند.
کورکر همچنین در گفتگو با «المانیتور،» اظهار داشت: روسیه اعلام کرده است قصد فروش جنگندههای سوخو-30 را به ایران دارد. امیدوارم چنین اتفاقی نیفتد. ما برای جلوگیری از وقوع چنین امری تمام تلاش خود را خواهیم کرد.
سفیر روسیه در واشینگتن تاکنون از اظهارنظر در این خصوص خودداری کرده است.
رئیس کمیته روابط خارجی سنا برای آماده کرده بسته تحریمهای جدید علیه تهران در حال رایزنی با «بن کاردین،» سناتور ایالت «مریلند» و دیگر قانونگذاران کنگره است. با این وجود، شمار اندکی از اعضای کنگره به طور علنی حمایت خود را از انجام اقدامات تنبیهی درخصوص فروش سلاحهای متعارف به ایران، اعلام کردهاند. «رابرت مندز،» سناتور دموکرات کنگره، یکی از معدود کسانی است که به کورکر برای تدوین لایحه جدید تحریمهای ایران کمک میکند.
سوخو-30 (نامگذاری ناتو: فلانکر- سی) یک جنگنده چندمنظوره دوموتوره و دوسرنشینه است که شرکت هوانوردی« سوخو» در روسیه طراحی کردهاست. این جنگنده برای عملیات در تمام شرایط آب و هوایی طراحی شده و بسیار مناسب مأموریتهای هوا به هوا و هوا به سطح است.
این هواپیما ویژگی توانایی خلبان اتوماتیک در تمام مراحل پرواز از جمله پرواز کم ارتفاع یا «کروز» دارد. بُرد عملیاتی این جنگنده ۱۵۰۰ کیلومتر استو. این جنگنده دارای مخزن اضافی سوخت ۳۰۰۰ کیلومتر است که با استفاده از سیستم سوخت گیری هوایی میتوان آن را تا ۵۲۰۰ کیلومتر (۳۲۰۰ مایل) افزایش داد.
انتهای پیام/
1 . هیچ کشوری دوست صمیمی ما نیست و البته تقریبا هیچ کشوری هم دشمن دائمی ما نیست ( البته غیر از عربستان سعودی و اسراییل )
2 . ایران دنبال خریداری هواپیمای چینی نیست چون قبلا این خبر تکذیب شده است .
3 . روسیه قصد فروش نسخه های جدیدتر ( حداقل به زبان ) به ایران را داشتند ولی ایران نپذیرفته است
4 . مسئله امنیت کشور جای صحبت های سیاسی و روشن فکرانه و خیرخواهانه و ... نیست . بودجه امنیت کشور هیچ جای خرج شدن برای مسایلی مثل اشتغال یا هزینه های صداوسیما یا خرید هواپیمای مسافربری یا ساخت بزرگراه و ... ندارد .
اگه ما بخوایم پیشرفت کنیم باید از این کشورها دوری کنیم
عمرا اگر این نظر پخش بشه.
چند بار قطعنامه علیه ایران را وتو نکرد
دوما من شنیدم هر جنگنده۶۵ملیون دلاره این همه بودجه باید از کجا تامین بشه فقط خدا کنه جنگنده هایی بخرن که سعودی ها از شنیدن نام ایران به لرزه بیوفتن
تازه این هواپیماها برای آمریکا پائین آورونش عین آب خوردنه نگران و ناراحت چیه من نمیدونم؟!!!!!!!!
مثلا سوخو در مقابل اف 35 یه دقیقه هم میتونه دووم بیاره