کسانی که به طور دائم تغییر شغل می‌دهند، افرادی هستند که شغل خود را مطابق با ظرفیت‌ها و استعدادهای خود نمی‌دانند و از رضایت شغلی کافی برخوردار نیستند.

ریحانه عزیزی، روانشناس در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص افرادی که دائما تغییر شغل می‌دهند، گفت: این افراد مقصر نیستند زیرا هنوز شغلی متناسب با شخصیت خود پیدا نکرده‌اند، ابتدا باید استعدادهایی خود را شناسایی کنند و سپس در مسیر انتخاب شغل گام بردارند. 

وی افزود: عموما افراد در سال اول کاری، سختی کار را به جان می‌خرند و این گونه به شغل خود علاقه‌مند هستند، فکر می‌کنند که هر شغلی سختی کار خاص خود را دارد بنابراین با وجود تمامی مشکلات حداکثر تلاش خود را می‌کنند. اما پس از یک سال فرد با واقعیت شغل خود روبرو می‌شود و دیگر دست از تظاهر کشیده و ابراز ناراحتی می‌کند.

عزیزی ادامه داد: افراد باید به دنبال شغلی بروند که ارزش وقت صرف کردن داشته باشد و بتواند در دراز مدت به آن متعهد باشد و دیگر از شاخه‌ای به شاخه‌ی دیگر نپرند شغلی که بتواند همیشه آن‌ها را هیجان زده نگه‌ دارد و هرگز برایش یکنواخت نشود.

وی بیان داشت: کم تجربگی یکی از دلایل تغییر شغل مداوم است، عموما چند سال اول پس از فارغ‌التحصیلی به دلیل آنکه فرد هنوز به طور دقیق نمی‌داند که به چه حرفه‌ای علاقه دارد، این تغییر شغل بسیار اتفاق می‌افتد.

عزیزی تصریح کرد: گاهی ممکن است مبنای انتخاب شغل فرد دوستان و اطرافیان وی باشند و فرد به پیشنهاد دیگران وارد شغلی شود که هیچ همخوانی با او ندارد از این رو نتواند موفقیت‌های لازم را کسب کند و به مرور زمان دچار افسردگی شود.

وی خاطر نشان کرد: افراد باید با قرار گرفتن در محیط‌های مختلف کاری شرایطی که در جامعه وجود دارد را بسنجند و با در نظر گرفتن شرایط شغلی مانند نوع کار، زمان نسبی کاری و میزان حقوق دریافتی شغل دلخواه خود را انتخاب کنند.


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار