شکرالله سلمان زاده با بیان اجرای طرح تشدید نظارت بر اماکن از 15 اسفند 94 تا 15 فروردین ماه جاری افزود:نظارت بر عرضه و توزیع مواد غذایی در هتل ها و مسافرخانه ها در این طرح افزایش یافته است.
وی گفت:تعداد مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی و بین راهی استان خوزستان 25 هزار و 429 واحداست.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز افزود:در طرح سلامت نوروزی از ابتدای اسفند 94 تا 3 فروردین امسال 25 هزار و 242 مورد بازرسی انجام شد که از این تعداد 974 محل تحت پیگرد قضایی قرار گرفت و 16 مورد نیز پلمب شد.
سلمان زاده گفت:طی طرح سلامت نوروزی در اسفند ماه پارسال، 22 هزار و 338 بازدید از مراکز تهیه و توزیع غذا صورت گرفته بود.
وی یکی از مهمترین عوامل مرگ و میر در کشور ما را حوادث عنوان کرد و افزود:شعار هفته سلامت مردان در اسفند ماه نیز 'ایمن برانید و سالم باشید' اعلام شده بود .
انتهای پیام/