به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری گفت: در تغذیه باغات از سال آوری درختان جلوگیری شده و درختان در برابر تنش های محیطی مقاوم می شوند.
قاسم نژاد افزود: عناصر غذایی در خاک 16 نوع هستند که پرمصرفترین آن ها نیتروژن، فسفر، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و بر هستند و عناصر دیگر مانند آهن، منگنز، روی و مس از عناصر کم مصرف است.
وی با بیان اینکه عناصر آهن، روی و بر در گلدهی و تلقیح بسیار موثر هستند و کمبود این عناصر باعث ریزش گل ها می شود، گفت: در درختان بارور قبل از شروع رشد باید محلول پاشی برای افزایش گلدهی انجام شود.
وی افزود : حذف درختان آلوده و بیمار و تغذیه باغات براساس تجزیه برگ و آزمونهای آب و خاک از عوامل مهم در افزایش میزان برداشت محصولات باغی است.
وی گفت: زمان مناسب کود پایه بر اساس فعالیت ریشه است و مبنای آن 20 تا 25 روز پس از جوانه زنی است.
انتهای پیام/