شیرزادی متخصص خون شناسی در گفتوگو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان باقلا از جمله موارد اکسیدان است که با تولید اکسیژن فراوان در افراد فاویسمی منجر به پاره شدن گلبولهای قرمز خون میشود و افراد با خوردن و بوئیدن گل باقلا شاهد تشدید عوارض فاریسم میشوند.
وی با اشاره به فصل بهار و دیده شدن باقلا در میادین تره بار خاطر نشان کرد: داروهای اکسیدان مثل آسپیرین، استامینوفن، ویتامین k، سولفامیدها و سایر داروها طبق نظر پزشک معالج برای بیماران تجویز میشود و نباید بیماران با مصرف خود سرانه مکملها به درمان خودسرانه بپردازند.
وی گفت: برخی از افراد مبتلا به بیماری فاویسم با دانش کم، مصرف مکملهای دارویی نظیر آهن و ... را پیش روی خود قرار میدهند.
شیرزادی افزود: از آن جایی که این بیماری درمان قطعی ندارد و تنها اقدام موثر پیشگیری از بروز حمله یا پرهیز از مواجه با مواد اکسیدان است در صورت بروز حمله مراجعه سریع به پزشک جهت اقدامات نگهدارنده و حمایتی جهت پیشگیری از عوارض همودیالیز ضروری است.
وی در خصوص کودکان مبتلا به فاویسم گفت: درمان فاویسم شامل حذف عوامل محرک این بیماری است و به عبارت دیگر باید بیماری یا عفونت کودکان را مداوا کرده و مصرف برخی داروها متوقف شود.
شیرزادی افزود: برخی از کودکان مبتلا به فاویسم که علائم شدید کم خونی را نشان میدهند باید در بیمارستان تحت درمان قرار گیرند.
وی کم خونی شدید، اسهال، استفراغ، تهوع، زردی، سفیدی چشم، زردی پوست و ... را برخی از عوارض مصرف باقلا در مبتلایان فاویسم عنوان کرد و افزود: افراد میتوانند با انجام برخی تستهای آزمایشگاهی با استفاده از نمونه خون وجود این بیماری را اثبات کنند.
انتهای پیام/
استفاده کنم ممنون میشم راهنماییم کنید.
ممنون میشم اطلاع رسانی کنید
میخواستم بدونم میتونم از مکمل های پودر پروتیین برای بدنسازی استفاده کنم?